- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
A kérdésemmel ide lettem irányítva.
Létezik olyan beszerelhető alkatrész, vagy már létező kivezetés desktop PC alaplapoknál, ami alkalmas arra, hogy feszültség szintet mérjen (pl. akkumulátorét, de nem a CMOS elemét) amit aztán az OS ki is tud értékelni?
Azért kérdezem, mert szeretnék desktop alkatrészekből egy akkumulátorral megtáplált mobil(abb) gépet összerakni, de egyelőre csak azt találtam megoldásnak, hogy az egyik hangkártya mikrofon bemenetére leosztom a 12 V-os akksi feszültségszintjét és valamilyen szoftveres megoldással rávezetem az OS-t, hogy megértse, melyik jelszint, milyen akku töltöttségi szintnek felel meg.
Az ötleteket előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest