- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
válasz
BlacKSouL #87 üzenetére
Ha a ház oldallapját kivágnám a proci ventijénél, akkor a bordára alapból friss levegő menne. Az általad említett megoldásnál a borda egyik irányából jönne a friss levegő, de egyrészt a bordám széles kialakítása miatt, másrészt az ''erős'' szívóhatás miatt csak féloldalasan érné a friss levegő a bordát! Remélem érthető, de szerintem logikus elgondolás. Olvasgattam a fennt említett topicot, de én maradok annál az álláspontál, hogy a bordát igenis fújni kell!
A lényeg, hogy minél nagyobb legyen a hőleadó felülete a bordának, szóval a ''lamelláit'' hűteni kell! A csövezésből csak a vga-t látom a jövők(/g)épemben!
-
-
(Bundás)
addikt
Ha adott egy ''ház-rész'', amiben van az alaplap+proci+vga akkor hogyan oldanátok meg a szellőzését minél kevesebb plusz venti nélkül? Nincs benne se winyó, se semmi csak ezek! pl. kéményeffektussal!? a procin egy alcomp hűtés van 12cm-es ventivel, a gt-n pedig pl. egy zalman vf-hez hasonló kialakítású borda! hol kapjon levegőt, hova venti, hova lyuk... ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest