Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ha a ház oldallapját kivágnám a proci ventijénél, akkor a bordára alapból friss levegő menne. Az általad említett megoldásnál a borda egyik irányából jönne a friss levegő, de egyrészt a bordám széles kialakítása miatt, másrészt az ''erős'' szívóhatás miatt csak féloldalasan érné a friss levegő a bordát! Remélem érthető, de szerintem logikus elgondolás. Olvasgattam a fennt említett topicot, de én maradok annál az álláspontál, hogy a bordát igenis fújni kell!
A lényeg, hogy minél nagyobb legyen a hőleadó felülete a bordának, szóval a ''lamelláit'' hűteni kell! A csövezésből csak a vga-t látom a jövők(/g)épemben! 
-
-
(Bundás)
addikt
Ha adott egy ''ház-rész'', amiben van az alaplap+proci+vga akkor hogyan oldanátok meg a szellőzését minél kevesebb plusz venti nélkül? Nincs benne se winyó, se semmi csak ezek! pl. kéményeffektussal!? a procin egy alcomp hűtés van 12cm-es ventivel, a gt-n pedig pl. egy zalman vf-hez hasonló kialakítású borda! hol kapjon levegőt, hova venti, hova lyuk... ???
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lényeg, hogy minél nagyobb legyen a hőleadó felülete a bordának, szóval a ''lamelláit'' hűteni kell! A csövezésből csak a vga-t látom a jövők(/g)épemben! 
! Ötlet arra az esetre, ha marad a prociventi a helyén?