- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beck18
tag
Ja, hdd-k hőmérséklete kimaradt
Seagate Barracuda IV 60GB : 36°C
Samsung 160 GB: 33°C
De most semmi se terheli a gépet, csak a net megy.
A hőmérséklet csökkenést pedig igazából az ''Aux'' értéken vártam, nem a procin.
De lehet akkor telhetetlen vagyok?
Még arra gondotlam, hogy köv. héten picit jobban ráérek, akkor megfaragom a házat és kivágom a szellőző nyilásokat, ill. a ház elejéből kiveszem azokat a kerek műanyagokat.
[Szerkesztve] -
Beck18
tag
Remélem nem haraxik a topic nyitó, hogy én is ide írom a problémám, de a cím elég általános, gondoltam nem nyitok külön topicot ezért.
Nos a prob. : Morex házam van, eddig egy rendszerhűtő volt benne a plexis oldalon középen, ami a levegőt befújja a házba. Gondoltam ma, készülve a jó időre rakok még 1et előre, ami a hdd-kre fújja a levegőt és rakok egyet hátra a táp alá, ami kifelé fújja a levegőt.
Nagy szemekkel lestem ezek után az Aida értékeket de egyedül talán a hdd-k hőmérséklete csökkent 1 fokot. Nincs leszabályozva egyik venti se, mindegyik ugyan olyan típusú Coolink 8cm-es ~2000 fordulatos. P4 2.6os proci nincs húzva gyári intel hűtővel 46 °C körül, a chipseten gyári passziv hűtés van, és 33 °C a rendszerhőmérséklet (legalábbis gondolom az Aux ezt jelenti aidaban)
Esetleg van vm. ötlet mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest