-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Azt elfelejtettem mondani, hogy HP microserverről van szó, ergo ez az egyetlen hűtőventi (leszámítva a tápba építettet). Minden alkatrészen (a procin is és a VGA-n is) csak hűtőborda van, tehát nagyon fontos funkciót tölt itt be a házventi, mivel az összes alkatrészt ez szellőzteti.
Mindazon által én is úgy gondolom, hogy ha a legjobb légszállítású 1200-1500 fordulatos ventit teszem bele, ami persze PWM-es (nem szeretnék manuális potisat), nem igazán lehet gond. A gyári 3100-ast a HP nyilván 24/7-es üzemeltetésre szánta, mert alapvetően erre lett tervezve a gép. Ez a venticsere viszony nem szerver feladatokra használt microserver gépbe kellene, hanem általános célúba.
Köszi a tippeket még egyszer!
-
xmasterteam
tag
Szerintem hagyjad az enermaxot. Próbálj valamilyen más ventit nézni, ami olcsóbb árkategóriában van. Mint pl:. Coolermaster Xigmatek, Alpelnföhn, Zalman, Coolink. Ha meg nagyon a csend felé hajolsz, akkor ezt az Alpenföhn-t javaslom neked. Nem tudom mi a neve, mivel proci hűtőre van tervezve. Azt tudom, hogy bátyámnak van, és olyan hogy bemész a szobába, egy darab zajt nem hallasz.
-
-
xmasterteam
tag
Áhh annyit ne adj ki érte. Azért a pénzért már 3db noctuát tudsz venni. Ez az enermax tényleg jól néz ki, én is kíváncsi leszek hogy menyiért fogják adni. Csak sajnos, mint minden enermaxos ventit ezt sem fogják olcsóbban árulni mint társait.
Ha olcsót akarsz, akkor Xagimatekot vegyél, szerintem. Megfizethető, 1500rpm-es és 61cfm-es ami egész jó. Egy hátránya van, ha lehúzod hogy kevesebbel pörögjön akkor elkezdenek villogni a venti ledei.
A lényeg hogy hűs levegőt fújj a procira. Amúgy még Alphen Fölnh-t tudnám javasolni. Bátyámnak az van a proci hűtőjén, és az egész gépházat bevilágítja
Az sem olyan drága max 2000Ft körül lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Microsoft Excel topic
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Milyen GPS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest