- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
Csapi007 #9372 üzenetére
Nexus SP802512H-03PWM, Scythe Kama Flow 2 vagy Thermalright TY-141.
-
ANT
őstag
válasz
Csapi007 #651 üzenetére
Ahogy nézem, a kis zöld panel a lelke a ventinek, ami pörög és világító diódák vannak rajta. Ez sztem csak ''egyirányú'' venti, azaz csak ebben a pozícióban beszerelve látod a feliratokat. (Ha jól látom, a lapátok ''befelé fújásra'' állnak.) Szóval ha ezt hátulra szerelnéd kifelé nyomó ventinek, a felirat a ház belseje felé látszana. -
Cha-b
senior tag
válasz
Csapi007 #651 üzenetére
Sziasztok egy olyan problémám lenne , hogy van egy asus 7800 gtxem es akadnak a jatekok meg 3dmark05ben ilyen 3-4000 pontokat kapok 7-8000 kozotti ertek helyett. Amikor leszedem a haz oldallapjat megvarom mig kihul a gep ugy 5000 felettit, de ha ranyitom az erkelyajtot
oldallap nelkul ugy 6845 pontot kaptam (de meg ez sem az igazi) namármost én nem nagyon szeretném leszedni az eredeti hutojet, meg nem is nagyon ertek hozza, meg lehetne vhogy mashogy oldani a huteset esetleg a haz oldallapjara ha vennek egy hutot az segitene a bajomon? mert igy ha be van zarva gep marmint oldallap rajtavan 3-4e pontokat kapok meg cs se megy 100 fpsel ami pedig nem egy ''megerolteto'' jatek regebbi vgaknak sem. ha le van veve oldallap a cs ugy se megy 100 fpsel. Ötleteket varnek mitol lehet ez ill mi lehet rá a megoldás. Előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest