- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
Gtaati #31766 üzenetére
Hello!
Talaltam itthon dobozban a gepbol kimaradt nanoxia deep silence 140-es ventit es egy 3 pines aljzatot, igy fogtam a gagyi kinai usb ventilator kabelet es elvagtam, majd a 3 pines aljzattal osszeforasztottam es racsatlakoztattam a nanoxiat. Igy lett atmeneti megoldasom es szepen el is indult a venti es siri csendes a masik utan...
Igaz nincs akkor legmozgas mint a kinai vacaknak, de igy is boven megteszi atmenetileg
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Gtaati #31764 üzenetére
Aerocool DS140 Black-a led nélküli változat.Ultrahalk,jó a légszállítása és 3,8-3,9 V elég neki.Olcsóbban a Noiseblocker BlackSilent Fan XK2 - 140.Ez is halk és elég neki 4,5V.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
-
dqdb
nagyúr
válasz
Gtaati #31760 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy sok Spectre-nek leszabályozva hallható motorhangja van, és nem véletlenül nem szerepelnek az ajánlóban. Nem ártana, ha pontos típust is írnál, mert az összes Bitfenix ventilátor ezen a néven fut.
Majd várd meg Grózit, hogy ő gyakorlati tapasztalat alapján válaszoljon a kérdésedre.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz
Gtaati #31756 üzenetére
Vegyél inkább egy ilyet, és a fenti téma-összefoglalóban keress olyan 140 mm-es 3 pines ventilátort, aminek az indulófeszültsége 5 volt alatt van. Fejből az NB-eLoop és az Aerocool DS rémlik, hogy ilyen, de több is lehet.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
abdulka1
őstag
válasz
Gtaati #30599 üzenetére
Szia!
Színben nem igazán stimmel, de csendesebb, és több levegőt mozgat. [link]
Lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, de nem igazán látom, hogy az eredeti 3 vagy 4 pines csatlakozóval van szerelve.[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Gtaati #28339 üzenetére
Ez esetben én előre tennék 2 db 140-s ventit+1 db 120-st és hátra+felülre(a hátsó helyre csak) 1-1 db 140-s ventit-tehát összesen 4 db 140-s és egy 120-st.Elöl úgy helyezném el a ventiket,hogy a 2 140-s legyen felül.Akár minden méretben vehetsz WB2 Plus-t,de 120-ban maradhatsz a Lepa Bol.Quiet-nél is.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Gtaati #28320 üzenetére
Jöjjön meg a ház és az a biztos.Felülre elég egy 140-s,ahogy írtam is-a hátsó helyre.Igena Ds egy hangyányival jobb légszállítással bír(minimális a különbség),viszont 1400 rpm-n forog és így hangosabb is.Bőven elég a WB2 is.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Gtaati #28314 üzenetére
Na akkor még egyszer...
Előre kifejezetten csak a Bol.Quiet-t ajánlottam 120-s méretben.Hátúlra akkor a borda mögé elfér 140-s méretű venti?Mert ha igen akkor azok közül válassz amit felülre ajánlottam-én ez esetben hátra és felülre(közvetlen a borda fölé) 140-s Alpenföhn Wing Boost 2 Plus (csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem)-t tennék.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Gtaati #28304 üzenetére
Előre leszögezem,hogy abban a házban egy 1080 sli+I7 tuti kazán lesz.Az összes aljzatod hybrid,tehát 3 és 4 pin-s ventit is tudsz szabályozni.Ha előre befér 3 db 120-s akkor én így csinálnám:
Előre tennék 3 db Lepa Bol.Quiet-t(tapasztalat,hogy az oldalt nyitott előlap esetén ez veszi legjobban a levegőt-a H440-ben is így volt),hátra a borda mögéugyanezt vagy Alpenfoehn Wing-Boost 2 Plus(csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem) vagy Akasa Apache+felülre a hátsó helyre tennék egy 140 mm-s Nanoxia Deep Silence 1400 rpm-t vagy 140-s WB2 Plus-t.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Gtaati #28281 üzenetére
Kéne még a lapod ventialjzatainak lábkiosztása.Megtalálod a User Manualban Internal Connectors fejezetben a ventialjzatok lábkiosztását
-segítség az Összefoglalóban,vagy ha nem vagy biztos benne akkor töltsd fel ide a képet!
És egy árkeret is kellene!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
Új hozzászólás Aktív témák
- BE QUIET! Silent Wings Pro 4 140mm PWM fekete (3db)
- Lian Li UNI FAN AL120 ventilátor szett, újszerű állapotban! UTOLSÓ DARAB!
- Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB / Asus TUF 120mm / Aerocool Mirage / Phanteks vezérlő
- Gamdias RGB új beépíthető ventillátor 6hó jótállással!
- Scythe Kaze Flex QUIET 800rpm 120mm 5db
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest