- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Henk
veterán
válasz
JHONNY 79 #3890 üzenetére
Az a 3 tűs csati a fordulat ellenőrzésére szolgál, nem muszáj rádugni. Viszont akkor miért nem a cpu fan-ra kötöd őket? Ott mennének rendesen.
ShellKretor: vehetsz mellé bármilyen ventit, a Coolink-kel is össze tudod kötni. Az AC talán azért szerencsésebb mert egyformák, így sorba kötve azonos fordulaton fognak menni. A Coolink-hez valóban adnak elosztót, de ha AC-d van akkor nem indokolt mert azzal alapból össze tudod kötni. -
törölt tag
válasz
JHONNY 79 #3890 üzenetére
Nekem is pont ilyen ventim van és én is ezen agyaltam. Henk most segített. Szóval nekem akkor már csak annyit kell tennem, hogy a kilógó megmaradt sárga színű vezetéket, ami ha jól láttam sensor ér és 3 tűs csati van a végén, rádugom egy 3-as csatira, pl. sys fan 1-re és akkor a bios-ban ott láthatom a fordulatszámét, meg vmi szoftverben is. Ugyanígy rádughatnék még1 továbbit stb.
Jhonny: az AC cooler-t rádugtam az alaplapi cpu 4-es csatira, arra meg rádugtam a cpu ventimet, így mindkettőt szabályozza, amit adtak hozzá leírást, azt nézd meg, úgy kell bekötni.
Henk: vehetek az AC mellé egy Coolink 12 cm PWM-et is, azt is rá tudom kötni, vagy mivel van már egy AC-m, így jobb ha ugyanolyan AC-t veszek mellé?
Ha jól tudom a Coolink-hez is adnak 4 tűs elosztót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged