- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
KonzolKartel #33052 üzenetére
Phobya vagy Akasa-mindkettő jó.Viszont ellenőrizd az adott aljzat terhelhetőségét a manual-ban és a kinézet ventik áramfelvételét!!
-
AssAssynn
addikt
válasz
KonzolKartel #8293 üzenetére
Rendben van, akkor úgy jó, ha bentről fúj ki. Ugyanis, ha belegondolsz, az első ventilátor benyomja a friss levegőt, utána az átmegy a CPU hűtőn, s végül a most beszerelt ventilátorod kidolgozza a házból, így gyakorlatilag kiszellőzteted a házadat.
-
AssAssynn
addikt
válasz
KonzolKartel #8290 üzenetére
Alapesetben jó, viszont az érdekelne, hogy a gépház oldalait felszoktad szerelni, vagy mindig ilyen csupasz?
-
TaaT
nagyúr
válasz
KonzolKartel #8288 üzenetére
erről van szó
anno én is olyat akartam venni de nem volt az apróban
-
TaaT
nagyúr
válasz
KonzolKartel #8267 üzenetére
majd írj ha összeállt a cucc
-
TaaT
nagyúr
válasz
KonzolKartel #8264 üzenetére
MX2 helyett a Coolink Chillaramic-ot ajánlom...
Coolink: 10g/1000ft, folyékony (és az is marad hónapok múlva), a netes tesztek alapján 0.5 Celsius fokkal rosszabb mint az MX2...
MX2: én 4g/1200ft-ért vettem régebben, gyurmaszerűvé sűrűsödik, bár ez a hőmérsékleten nem érződött... -
TaaT
nagyúr
válasz
KonzolKartel #8260 üzenetére
lényegébe véve bármilyen 12centis hűtő megteszi, most hogy beledúrtam az apróba ez mondjuk egy jó vétel
[link]
(#8261) KonzolKartel: az sem rossz
-
TaaT
nagyúr
válasz
KonzolKartel #8257 üzenetére
ha jól látom az egy CM TX2, egy közel 100W-os procira azért már kevés
egy 65W-oson használtam TX3-at, most meg 212+ -t... szal nem ventillátor vagy por baja van sztem egyszerűen kevés a borda...
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
KonzolKartel #8257 üzenetére
Ránézésre igenis nagy por van, ha simán látszik a képeken. Egyébként nem tudom milyen a procihűtő, de szerintem kéne bírnia a procit. Lehet az is tele van porral és azért nem hűt úgy ahogyan kéne. Meg ha 65 fok akkor vagy a hűtő kicsi rá teljesítményben, vagy ha elbírja, akkor a paszta nagyon kevés alatta. Az is lehet, hogy szar minőségűt használtak és kiszáradt. Ventit meg én első gondolatra talán artic coolert ajánlanám. Olcsó és jónak mondják.
-
TaaT
nagyúr
válasz
KonzolKartel #8253 üzenetére
Amúgy milyenek a hőmérsékletek hogy elégedetlen vagy velük?
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
KonzolKartel #8253 üzenetére
Első körben ahogy látom alapos portalanítás, második(valszeg kell is ha melegszenek a dolgok) az újrapasztázás. Harmadiknak vennék egy jó kis ventit hátra nagy légszállítással.
Negyedikként bónusznak beügyeskednék egy másik ventit(ha befér 12-est) a dvd író részbe, ha ott nincs semmi. Szerintem oda elfér egy 12-es, de ha nem le kell mérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest