- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Archttila #24120 üzenetére
Jó választás rá az Apache,de ne molexről tápold fix 12V-n,hanem kösd egy pwm-s aljzatra a lapon és onnan szabályozd.
(#24121) süttyő Korábban már minden kérdésed megválaszoltuk és kitárgyaltuk,ne kezdjük elölről-olvass vissza!!
(#24122) pd942
Arctic-t ne vegyél még véletlenül se.Írd le a lapod aljzatkiosztását(lásd. Összefoglaló ) és hogy milyen cpu+vga kombi menne a házba+árkeret-ezután segítek választani.
(#24123) arminlok
Tehát akkor slim venti kell neked ha jól értelmezem.Scythe Slip Stream Slim SY1212SL12L vagy SY1212SL12M (120 x 120 x 12 mm,3 pin).
(#24124) Apollo_21
Látni kéne,de a kép alapján 3 db 120-s ventinek van hely.Pontos típus?
A merevlemeztálcát meg ha üres,akkor vedd ki-tuti kiszedhető.140mm-ben előre amit javaslok ilyen célra,az a Alpenfoehn Wing-Boost 2 140,Akasa Apache 140 vagy Aerocool Dead Silence 140-annak függvényében,hogy mit tudsz vezérelni.120-ban a BitFenix Spectre nagyon nem ajánlott,a PW2 jó lehet-viszont ha van elég pwm-s aljzatos akkor az Alpenfoehn Wing-Boost 2 120 hasonló árban van és jobb.
(#24125) Hobbbyt
Nagyon egyszerű,vegyél olyan ventiszabályzót amivel kikapcsolhatóak is a ventik-nemrég ajánlottam párat.Viszont én oldalra nem javaslok ventit,helyette rendezd el normálisan alul a kábeleket és előre tegyél még egy befújó ventit! -
dqdb
nagyúr
válasz
Archttila #20591 üzenetére
Ezek valószínűleg hibrid szabályozásra képes csatlakozók, ugyanis jó jel, hogy nem fixen 12 volt szerepel a lábkiosztásnál (ekkor biztosan csak 4 pines ventilátort tudnál szabályozni), hanem FAN_VOLTAGE, ami valószínűsíti a PWM mellett a feszültség alapú szabályozás meglétét is (de ugyanígy lehet dokumentációs hiba is).
Sajnos a kézikönyvben a BIOS leírása az ASRocknál megszokott módon csapnivaló részletességű, és nem láttam mostanában ASRock BIOS-t, ezért csak ötletelni tudok: a Hardware Health Event Monitoring menüben a Fan-Tastic Tuning alatt olyan beállítást keress, ahol PWM Mode és DC Mode között tudsz váltani, és állítsd át DC Mode-ra, és menni fog a szabályozás.
Ha nincsen ilyen beállítási lehetőség, akkor egy szabályozó talán jobb megoldás lehet, mint egy olyan kábel, ami ellenállással fűti el a felesleges feszültséget.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Archttila #19752 üzenetére
Minimális a különbség a két venti között,ezért is írtam azt amit-véleményem szerint nem éri meg az árkülönbözetet!
(#19756) varmi2A tapasztalataid mindenképp oszd meg velünk!!!
(#19757) hackeeeee Igen,az Akasák pull-ban is jeleskednek.Írtad,hogy visszafele áramlik a levegő,nem lehet hogy a ház tetején az alacsonyabb statikus nyomás miatt a 120P-k nem tudták átpasszírozni a levegőt? -
Grózi
Topikgazda
válasz
Archttila #19735 üzenetére
Én maradnék a PW2-nél,feltéve ha tudod szabályozni lapról vagy vezérlőről.
(#19736) Devilhun_HUN Pár fokot még nyerhetsz vele,viszont szerintem elég az 1 pár is.Ha az nem bírja lehűteni,akkor ott más gond van.
hackeeeee Leírnád a max. hőfokokat 2db Apache-l és 4db Coolink-al?
funk648 Én is a 120P-t választanám.Az Asrock-nak is van gyári ventivezérlő progija,gyártói oldalról le tudod tölteni.Viszont elötte győződj meg róla,hogy valóban pwm-s e az aljzatod! -
Grózi
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest