- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
válasz
semetka #38308 üzenetére
+(#38303) mQWeXgsf
Valóban hajlamos "vonyítani" egy vékony, magas hangon, hallhatóan (de nem brutál hangosan) 1000 rpm körül, de nem 1000-1200 között folyamatosan, hanem felpörgésnél, illetve egy bizonyos tartományon (+ -1%-on belül jelentkezik, pl 45-46 között igen, de fölötte alatta nem)Meg kell nézni, melyik az a fordulat, ahol igen, és ahogy írták, azt valahogy kikerülni a vezérlésből. Akinek ez nem megy, vegyen 3-4-5 ezerért minden sebességen hangosabb, szarabb vagy max egyenlően jó ventit. 1800 körül továbbra is bestbuy, de megér többet is. Sajna ennyi hibája van, de ez elkerülhető.
mQWeXgsf Az, hogy mind az 5 kuka, erős kijelentés, de ha nem kellenek, és kidobnád őket, elfogadom. Max szétosztom itt. Oké, viccelek, de neked is ki kellene pröbálni, amit írtam. 980 Rpm-en is olyan hatékony, mint 1000 rpm-en, de lehet, hogy ott nem vonyít. -
abdulka1
őstag
válasz
semetka #38305 üzenetére
Minden ventilátor rezonál,ezzel nincs mit tenni. A drágább, prémium kategóriás darabok talán kevésbé.
Ha a házból kivéve is jelentkezik, akkor egyértelmű hogy a ventilátor a ludas. A folyadék csapágyat kizárnám, inkább a motorra gondolnék.Ha a házon kívül nincs gond, akkor marad a vékony lemez által átvett rezgés, és az ebből a doboz által generált hanghatás.
Sajnos a Zalman házak nem túl jók ezen a téren, kicsit kispórolták az anyagot.
Esetleg fogd le kézzel egyenként az oldallapokat és a ház előlapját,hogy szűnik-e a zaj.
Anno az F12 szériánál hallottam ilyet de abban az esetben a vezérlés módja sem volt megfelelő. PWM helyett DC volt beállítva. Miután az korrigálva lett, és gumi rögzítést kaptak, nagyban javult a helyzet. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
semetka #38136 üzenetére
Indíts el egy 3D Mark-ot, hogy akkor vajon mit csinál
Vannak benne frankó stress test-ek. A végén listázza a hőmérsékleteket. Felírod, változtatsz a beállításon, ugyanazt a tesztet futtatod, megint felírod. Ha magasabb értéken jobban pörgeti a ventilátort, akkor alacsonyabb hőmérsékletet kellene mérjél a gépben. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
semetka #38123 üzenetére
Jó ideje nem izgat, az alaplap megoldja.
Szerintem:
Silent: amennyire lehet, csendben tartja a rendszert, még ha melege is lesz egy kicsit.
Full: minden venti maxon pörög
Normal: valami értelmes kompromisszum a csend és a rendszer hűtése között
Manual: te állíthatod be a ventik sebességét, de akkor az vagy annyit megy, és kész, vagy meghatározhatsz hőmérséklet intervallumot, amit el szeretnél érni? Ehhez már ismerni kellene a biost.Hysterycs
Sajnos nem tudom, hogy egy csatlakozó mennyi ventilátort bír el. 3 ilyen venti akár 1A-t is kér (0.35A / darab). Alaplap leírásában meg nem tudom, meg van-e említve, Gigabytnak nem szokása.
A külön tápos biztos jobb, de ez sem lehetetlen, hogy működjön. Az biztos, hogy amiket most vettem Noctuákat, azokat biztosan jobban szeretné0,13A, 0,12A, meg 0,05A a max áramigényük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest