- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Toncos
tag
válasz
Toncos #44239 üzenetére
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy Noctua ventiknek honnan lehet megtudni az indulási feszültségét?
Cserélném végül a tápban a gyári 80 mm-es ventit valami csendesre és jóra. Spec szerint 5V - 12V, 3000 RPM, a headeren kb. 4,9 V-ot mértem, tehát nagyon takarékon megy. Tehetnék helyébe 5V-os Noctuát, de valszeg felesleges, hogy az fullon pörögjön, tehát valami hasonló 12 V-os kellene. Viszont mivel 2 pines a csati, csak roncsolással tudnám kipróbálni, ezért nincs értelme próbából berendelni...
-
L4D1K
őstag
válasz
Toncos #44239 üzenetére
Hali,
Én most vettem arctic P8 ventiket borhűtőbe, oda is két eres venti kell úgyhogy majd forrasztani kell h működjön.
Ez egy 1200jmf-os tétel plusz barkácsolás - ha nem félsz nekiesni a tápnak akkor olcsón megúszós így.
Sztem még várdd meg amíg egy témában tapasztaltabb tag is ír.
Pinnacle a xilence - nek van 60mm-es slim ventije 1000ft alatt. De Google alapján elég sok márka még gyárt ilyen méretben. A képeden a bal oldali venti 50mm a jobboldali 60mm-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged