- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mijos
senior tag
válasz
spgabor #6234 üzenetére
Hát ami ledes is és jó is, az drága, kedves barátom. Én is sokat nézelődtem, de olcsó ledes ventiket a revoltec, aerocool, thermaltake, cm és egyebek gyártanak. ami drága és kék ledes, az pl. enermax appolish. Nem hiszem, hogy 5-6 ezret 1 ventiért kiadnál. Szerintem vegyél sima, nem ledes ventiket, amik jók, pl. swif2 amit említettem. Ha meg mindenképp fontos a világítás, akkor neon, esetleg még a karácsonyi izzósor
-
mijos
senior tag
válasz
spgabor #6231 üzenetére
Tudok.
Vedd meg az én 2 db CM ventim amiről beszéltünk
Kicsit leszabályzod őket, nehogy 100%-on menjenek és készHa halk venti kell, szerintem jó és olcsó is: Coolink Swif2 1200
-
Henk
veterán
válasz
spgabor #6210 üzenetére
A legolcsóbb, legegyszerűbb és szerintem az egyik legjobb megoldás a harisnya. Könnyű beszerezni, beépíteni, elég jól szűr és a légszállítást is alig fogja vissza, nem úgy mint a gyári szűrő csodák.
h.adam.92: általában a tengely végén szokott lenni egy kis zégergyűrű a matrica alatt, de a motor felöli oldalon és nem a lapátnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Noctua ventik 6db
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest