- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
[link]
"The SWiF2 series is based off Coolink's popular original SWiF series (Silent Whisper Fan). Available in sizes ranging from the commonplace 120mm down to the less popular 80mm, the SWiF2 series boasts an improved airflow to noise ratio over the original series. Just as notably, the new series adds support for PWM fan speed control, which enables motherboards to automatically adjust fan speed or users to manually adjust it. Low speed for those who want a whisper quiet system, high speed for those who need to cool heat factories of computers. Along with PWM support, and an improved airflow to noise ratio, the SWiF2 series also features hydro-dynamic bearings, an 11-blade impeller system, and a new color scheme."
Ha hihetünk ennek akkor elvileg halkabb és nagyobb légáramot produkál a SWiF2 és PWM vezérelhető.
Coolink SWiF-1201 Silent 120mm Fan:
Dimensions: 120x120x25mm
Rotational speed: 700 - 1200 RPM
Volume flow: 40 - 65m³/h
Storage type: especially long-lasting ball bearing
Noise development: 9 - 17dBA
Power input: 0.84W
Current: 0.07A
Working voltage: 6-13V
Rating life: approx. 100.000 h
A Swif2-1201:
1200rpm
94.2m³/h
18.2dBA -
Henk
veterán
Ha tudod valamilyen módon szabályozni őket akkor igen. Én mindenhova a 120P-t tettem, van 4 db a házamban. Idle 800rpm-en mennek terhelve meg 1200-ig szoktam feltekerni mert ott még számomra elfogadható a hangja. Aztán ha teszt van vagy valamiért kell a luft akkor akár 1800-1900 rpm-et is tudnak.
-
Henk
veterán
Hát attól függ mire kell. A 800-as abszolút hangtalan de a légszállítása is ennek megfelelő az 1200-nek már van némi hangja persze jobb légszállítással. A 120P meg pwm-es procihűtőre való, illetve én ezeket használom házhűtőnek mert ebben jócskán van tartalék de szigorúan szabályozva mert full fordulaton már nagyon hangos.
Fractal-al egyáltalán nem találkoztam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged