- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tütüm
aktív tag
No,közben tag lettem..:)
-
roPHka
senior tag
konkrétan mit kell kérnem ?! :)
bemegyek a bótba oszt mondom, hogy szoszperec, van festékspray? :D -
roPHka
senior tag
OFF
hát igen, meglehetősen kezdő vagyok festés terén, és valahogy nem is szeretek festeni (ecsettel). annó általános suliban is mikor rajzóra volt sokszor festettünk. mindig csúnyákat tudtam csak festeni :D
ON
amúgy köszi a tippet. a ház előlapja már készen áll a fújásra, mert tegnap levarázsoltam. már csak azt árulja el valaki hogy hol kapok ilyen festéket és mennyiért. esetleg BP-n az Árkádban merre felé van ilyen spray? :) csak mert oda úgyis megyek ma... -
mikrobibi
csendes tag
üdv
úgylátom amatőr vagy festés, mázolás terén tehát az ecset inkább ajánlom a háztartási boltokban kapható festéksprayket, megfelelő szín kiválasztása után és rendesen FELRÁZVA ezt úgy 20cm távolságból körkörösen mozgatva 1 helyre nem sokat fujva átmázoltad az előlapot, ismétlem ne sok anyagot adj rá mert megfojhat inkább 2x fujd át, 2. réteg 12 óra elteltével
de nem árt előtte leszerelni az előlapot és 120-as csiszolóval szépen LECSISZOLNI, hogy legyen tapadása a festéknek
ha már leszerelted szerintem vizszintesen, 2 VÉKONY lécre helyezve végezd a fújást
ne válassz nitro alapú festéket mert felmarja az alsó réteget inkább szintetikus alapút vegyél ha nincs rajta a dobozon kérdezz rá az eladótól
ennyi
ha valami van még szólj -
roPHka
senior tag
vettem használtan egy házat. külsőre nem is lenne rossz csakhát a ház előlapja kissé kopott és csúnya ''házi'' festésű.
szeretném ismételten átfesteni, de mivel én még ilyet nem csináltam, ezért nem is tudom igazán hogy hogyan kell hozzákezdeni. milyen anyagot kell hozzá venni és hogyan kell rendesen festeni...
várom a segítséget!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest