Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15728 üzenetére
Én valahogy nem tudnám rávenni magam a védekezés edzésre. Legalább is simán.
Sok pénzből mint írtam, vennék 10 kapust, és azokat edzeném védekezésre.Vagy vennék 10 fiatal speces playát, akikből 6-nak a jsz-e minimum kiemelkedő, 4-nek meg a szélsőjátéka.
A 4 db szélsős lehetne: 2 db Gyors, 1 db Jól fejelő, 1 db Kiszámíthatatlan.
A 6 db jsz-es: 4 db Jól fejelő, 2 db Erőteljes. -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15724 üzenetére
Én a "Röptében a legyet is..." speccel rendelkezem
Sok specem van amúgy, nézzük csak:
- Erőteljes: minden meccs elején megsütött a nap, így lógott a nyelvem...
- Kiszámíthatatlan: párszor eladtam a labdát, szerencsére gól nem lett belőle...
- Jól fejelő: igaz gólt nem fejeltem, de párszor megkaptam a Technikás vs. Jól fejelő negatív SE-t
- Gyors biztos nem voltam, mert többször felgyorsultak mellőlem, és meg csak néztem a hátukat
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15709 üzenetére
Lenne sok-sok milliárdom, vennék 10 fiatal titáni kapust, és elkezdenék védekezést edzeni.
Jó sok szezonon át edzeném Őket, és a végén 9-et eladnék titáni védés, titáni védekezés és titáni pontrúgással.Azta...
...akkor aztán még inkább tele lennék lóvévalBár lassan a hosszútávú edzéseknél az a baj, hogy mikor elkezded, kitalálod, milyen skillig edzed. Mire odaérsz, már kevesebbet fizet érte a piac, mint amikor anno megskubiztad.
Gondolom többen ezért mondják, hogy a gyors edzés, 1-2 szint és irány a piac...
Zs
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs #15709 üzenetére
Igen leeht, ha okosan csinálja az ember, én így 3 szezon alatt tudtam szerezni 4 magyar fiatal titánit.
Igazából elkezdtem, ezt a nehéz feljutni dolgot. Nézegettem itt más csapatokat, meg NB1-et és így elgondolkodtam, hogy: MIVA?
Ami most van értékelésem az régen IV-re volt jellemző, nem V-re. Most meg olyan csoportban vagyok, hogy lol... bár a védelemből kiindulva a titáni fő skill jó kiindulás lehet 300+ hatsattal...
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15670 üzenetére
Mennem kéne aludni
Ami biztos, hogy a csapatot nem úgy kell felállítani, hogy neked tetszetős legyen, hanem az ellenfélhez kell "idomítani". Begyakorolt felállással menj, edzést ne veszíts. Ezen belül úgy és oda irányítsd a srácokat, hogy tuti buli legyen
Nem tudom, mik a lehetőségeid. Az egyik oldalon elég gyenge a védelme, oda nem érdemes brutál támadást vinni, elég pl. egy megfelelő-jó is. A másik oldalt egy nagyszerű-kiemelkedővel kéne csapkodni. Emellett jó lenne egyik oldalt legalább kiemelkedő védelem a támadása ellen, bár magas önbizalomnál átmehet rajta. Ezeken felül törekedj a lehető legmagasabb kp-ra.
És ami csak rajtad áll, hogy eltalálod-e a támadó oldalát.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15670 üzenetére
Leírtad, hogy hogy állsz fel, de gondolom HO-ban megnézted. Illetve amikor elkészíted a felállást a meccsre (Hattricken), akkor jobb alul van egy "értékelés előrejelzés", ahol megkapod, hogy kb. hol, milyen értékekést kapsz. És akkor meg lehet nézni, hogy az ellenfeled ellen elég-e ez vagy sem.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15662 üzenetére
A felállás szintjével vannak bajok
Ezeket érdemes barátságoson begyakorolni, hogy tétmeccsen ne legyen belőle bonyodalom.
Az jó, ha leírod a speceseket, de akkor tudnánk többet, ha leírnád, HO vagy a felállássegédlet szerint milyen értékeléseket hozol, és azt vetjük össze az ellenféllel.
Ami még bajos, hogy meg fogod kapni a zavarodottságot, és ilyenkor akármilyen szép értékeléseket is hozol, valamiért kutyaütő lesz a bagázs
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15645 üzenetére
Alap esetben mindig az ellenfélhez képest fontos, hogy mire vagy képes. Itt a középpálya, illetve támadás védekezés arányok érdekesek, illetve ki milyen taktikát használ, és a csapatában milyen és mennyi speces játékos van.
Aztán sokszor olyan eredmény is születhet, ami a hihetetlen kategóriába tartozik, bármit is teszel
Van az a szint a játékban, ahol már nem tudsz kimagaslóan jobb lenni mindenben az osztálybelieknél, és akkor ott jöhetnek a szórások.
És akkor még nem beszéltünk az egyéb dolgokról, amiknek köztudott, hogy van hatása a csapat teljesítményére, de számszerűen nem lehet ezt megfogalmazni. Értem itt az önbizalmat, csapatszellemet stb...
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15559 üzenetére
Huhha, tényleg számolgatnod kell, mit edzel. Csak rápillantottam, de 17 éves 0 napos koráig nem nagyon tudod maxolni a gólszerzését is és az átadását is, bár én mindkettőnél a gyenge szint legaljáról számoltam.
edzéssebesség kalkulátor -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15559 üzenetére
Nem miattam lett Jól fejelő
Csak így legalább megtudtad, hogy ez a specialitása. Próbálj rákoncentrálni, mert ha a felnőtteknél nem Te edzed tovább, akkor a piacon előnnyel indul a spece miattGratu
Most kéne majd nekifeküdnöd a Youthclubnak, és kiszámolni, milyen edzésdtipussal mennyi idő alatt tudod maxolni a képességeit. Jó lenne 17 éves 0 naposan felhozni úgy, hogy mindene maxolt.
Bajnokikon tornászhatod a gólszerzését és átadását, barátságoson jó lenne kideríteni, mi a játékszervezésének maximuma, és ha jó, akkor később (egy másik barátságoson) a jelenlegi szintjét is.
De amig evvel (jsz) kapcsolatosan a sötétben tapogatózol, addig bajnokikon mindenféleképpen a gólszerzésével és átadásával foglalkozz (szerintem).
Zs
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15270 üzenetére
Jó ez az edzés. Egyszer megpróbálnám a gólszerzés-kapura lövést, hátha elárulja a jó átadású srác gólszerzés max-át.
Ha azt is tudod, akkor lehet számolgatni a Youthclubbon, mi merre hány méter.
E mellett a meccseken mehet a kreatív taktika, hátha mákod lesz, és elárul valami szép specialitást a srácokról
Csatárnál szerintem most a Gyors és a Jól fejelő a favorit, de persze más spect is szeretnek. Pl. ha technikás, akkor nem árt a piacra kerülés előtt a jsz-ét is maxolni, mert a TDF kiedzőknek erre felcsillan a szemükZs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15154 üzenetére
A 3 belső kp 100%-os jsz edzést kap, a szélsők 50%-osat.
Tehát barátságos és/vagy kupa mérkőzésekkel együtt 6 db 100%-os, és 4 db 50%-os edzett poszt van.
Egy kezdőnek nincs tőkéje szélső posztra fiatal, magas szélsőjátékkal rendelkezőt venni, így igen, oda is suhanc kp-féleséget vesznek.
Ám ha van pénzed, érdemes fiatal, magas szélsőjátékú suhancot venni, természetesen specest
Hogy mi éri meg jobban, azt nem tudom. Védőedzés lassabb, de 10 db 100%-os edzett posztja van. Szerintem anyagilag mindkettő kifizetődő lehet, ha jól csinálja az ember. És itt főleg a jóféle alapanyagra is gondolok. Tehát speces zsenipalántákat kell beszerezni
Persze a jó alapanyagot egy kezdő nem tudja megfizetni...
...de akinek varázslatos csatára van... -
plus44
veterán
válasz
Speedhs #15139 üzenetére
Az egy dolog, de azt is számításba kell venni, hogy hol lenne 70 nap múlva a kis kínai. A különbség nem vész el kettejük között, az mindig tolódik, így érdemesebb a jobb playát tovább edzeni és annyi pénzt szerezni belőle, hogy utána szép magyar ifjakat tudjon belőle venni nem edzett posztra.
-
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15052 üzenetére
Nem csak 27-ig edzhető. Megnézed az NT játékosokat, jellemzően 30 körüliek, vagy idősebbek. Bár a gyorsított edzés miatt már kicsit fiatalabban is bekerülhetnek.
Úgy szokták az ilyeneket edzeni, hogy fő képesség 15-ig, utána mellékképesség(ek) 14-15-ig, utána vissza a fő képességre, ahol határ a csillagos ég.
Na most a varázslatos csatárodnak a fizetése is iszonyat varázslatos lesz...
...csak nézel, és pillanatok alatt elvarázsolja a kasszából a pénzedetZs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15054 üzenetére
Fenéket nincs
Napközben meleg volt, a cserkeszőlői strandon voltunk, most meg ki kellett tekernem a botokat, mert viharos erejű széllökések vannak, és be-bejelez a távjelző.
Pedig délután etettük meg a terepet kenuból
Sebaj, majd csak lesz jobb is...
...eddig feederrel fogtam 3 db törpeharcsát
Asszonykám megkérdezte, hogy ezeket is visszaengedjük?
Mondtam igen, de csak 3 nap múlva, addig kicsit had száradjanak a bokor aljábanZs
-
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #14852 üzenetére
4-5-1, mert így a bortoklás is az övé, a védelme is erősebb a 3 csatároddal szemben, illetve mivel nem valami erős a védelmed, elég lehet egy csati vagy szélső, vagy kp támogatással.
Gondolom én, bár fene tudja, nem ismerem az ellenfeled. Ha lennének jó védőim, néha én is ilyesmit használnék
Zs
-
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #14804 üzenetére
vagyok, most keltem. Ez azért így elég keménynek tűnik. Nem is javaslom a CA-t, túl alacsony a taktikaszint.
Nem tudom mi legyen...
Max. védelem és játéktördelés, és bízz a minél kisebb zakóban. Ha minden kötél szakad, benyomhatsz egy PIC-et, legalább jövő héten legyen egy kis előnyöd.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs #14794 üzenetére
Ma én is megpróbálkozom egy ellentámadás taktikával, hátha bejön.
Átlag remek kp-ja van ellenfelemnek, én ilyet max. csak hazai meccsen tudnék elérni sajnos. És most idegenbe megyek, ráadásul jövő héten is, amikor is tutkó vereség lesz, így akkor menni fog a PIC.., ma maradok az alapnál.
4-4-2-be állok ki, két védekező csatárral, hátha összejön. Kíváncsi is vagyok rá, mert még nem nagyon játszottam ilyen taktikát, ennek ellenére világklasszis szintet mond a HT rá.
Ellenfél 3-5-2-ben középen támadást nyom. A középső védelem majdnem titáni, kiderül, hogy ér-e valamitSzóval várom már a meccset, sör be van hűtve, ma is meleg lesz
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #14794 üzenetére
Vagy ha nagyon erős az ellenfél, akkor felmérni a szezonbeli lehetőségeidet, és eldönteni hogy a céljaid eléréséhez mely csapatokra kell koncentrálnod. Tehát ha nem feljutásért harcolsz, akkor a nagyon erős ellen biza le kell adnod a meccset (ha tényleg semmi esélyed), és tornázod a TS-t egy esetleg verhetőbb ellenfél ellen.
Mondjuk ebben az esetben is erős védelem kéne, hogy minimalizáld a vereséget, mert PIC-kel hiába tolod fel a TS-t, ha közben az önbizalmad lemegy a béka popsija alá. Akkor a köv. meccsen a fontos helyzetek zöme akár ki is maradhat.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #14794 üzenetére
Nem javaslom a 2-5-3-mat, ha nagyon lebirtokol, mert akkor szinte semmi helyzetet nem kapsz. Melózom, így nem tudom megnézni, hogy a kp-ja mellé milyen támadása van. Ha az is brutál, akkor ha 2-5-3-ban állsz fel, nagy eséllyel kivégez.
Nem tudom, milyen felállásaid vannak begyakorolva, és most nem emlékszem pontosan, mit is edzel. Talán csatárokat? Mert akkor kell a 3 csati mindenféleképpen...
3-4-3-mat, vagy 4-3-3-mat javasolnék, ahol a lehető legmagasabb kp-t és védelmet kéne produkálnod, és CA taktikát. Nem tudom, milyen és mennyi védőd van, illetve milyen az átadásuk. Ill. azt sem, milyen támadása van az ellenfelednek és mennyire (hány%-ban) tudod levédekezni.
Tehát vagy erős védelemmel (jóval erősebbel, mint a támadásai) a kp-t leadva CA (ha magas a taktikaszint), vagy felállsz ahogy szoktál és játéktördelést nyomsz be, vagy kreatívot, ha jobban állsz specesekből.
A játéktördelésnek a veszélye, hogy hamarabb elfáradnak a játékosaid (igaz, ha van erőteljes védőd, annak duplán számít a védekezése).
A kreatív veszélye, hogy gyengíti a védelmet, ill. ha ellenfelednek is vannak specesei, akkor Ő is megkaphatja a pozitív, esetleg gólt érő SE-ket.
Zs
-
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs #14751 üzenetére
Eladó a srác.
Traianos Filakouris (224740539) 28 éves és 102 napos, következő születésnap: 2012-07-14 Formája megfelelő, erőnléte megfelelő.
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata kiemelkedő, és pocsék vezetői képessége van.
Hűsége jó.
Tulajdonos: YaGeR-TEaM
TSI: 306 080 Fizetés: 15 866 eFt (13 221 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
253 856 eFt/szezon Lapok: 0 Sérülések: Egészséges HTMS-pontoképesség: 1518/Lehetőség: 1397
Határidő: 2012-07-07 12:03 (4/49) (3nap 0ó 0p)
Kikiáltási ár: 800 000 eFt
Védekezés: középszerűJátékszervezés: csapnivaló
Szélsőjáték: gyenge
Átadás: természetfeletti
Gólszerzés: legendás
Pontrúgás: megfelelő
Összes gól: 150
Mesterhármasok: 14
A szezonban lőtt bajnoki gólok: 2
A szezonban lőtt kupagólok: 1 -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #14741 üzenetére
Uhhh, most nem tudom pontosan. Talán fél szezon? Otthon meg tudom nézni a HO-ban, hogy mikor kezdtem az átadás edzést. Persze ez függ az edzett srácok életkorától is. A belső kp-k nekem 10-es szinten vannak, a 2 szélsőm 11-es szinten állnak. A csatikat most nem tudom fejből, de szerintem ők is 8-10 körül.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #14738 üzenetére
Gólszerzést kéne maxolni. Csatár poszton elsődleges gólszerzés, másodlagos kapura lövés asszem.
HY-n meg lehet nézni, mikor maxolna. Vagy barátságoson, vagy ha gólszerzés utána belefér, lehetne maxolni a jsz-t, esetleg barátságoson szélsőként ránézhetnél a szélsőjátékára. Legalábbis szerintem
De a lényeg, hogy mire felhozod, a gólszerzése meglegyen.Kp előretolva akkor ad a középső támadáshoz, ha van átadása a kp-knak. A középre irányított szélsőnél az is fontos, van-e egyáltalán jsz-e, és ha igen, mekkora.
Én TDF-et (technikás védekező csatár) használok, ami egybne növeli a kp-t, és növeli a szélső támadás értékelést. Tehát nálam első körben a középpályások alapon vannak, a szélsők meg támadóban. Ha ellenfelemnek erős védelme van, tehát széleken is, nem csak középen, akkor a szélek mellett lévő kp-kat kiirányítom szélre, és az isteni (!!!) széleken támadás taktikámat nyomatom. Ha az ellenfélnek nincs erős védelme, és kp-n is uralom, akkor szoktam a belső kp-kat támadóba tenni, így a 2 erős szélső támadás mellé egy relatív erős középső támadást is összehozok. Ha mindhárom oldalon úgy-ahogy átviszem így a védelmét, akkor nem állítok be taktikát.
De ezek minden csapatnál mások. Van ahol nem TDF-ek vannak, hanem csak magas gólszerzés skillű srácok, így ott a középső támadás dukál.
De ügye minden csapat más, és az ellenfelek is különböznek, így azt hozol ki belőlük, amit tudsz, illetve amit az ellenfél megkíván
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest