- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
hát. ha még mindig annyisok AM4 cuccost adnak el, azért látnám értelmét.
amugymeg gondolom a Zen4 -ben lévő Fabric fejlesztesenel a harmasbol indultak ki ; csak picit visszafele kellene fejleszteni ; tippre laborban prototipus formajaban letezett is Zen4 mag + "öregfabric cpu. -
hokuszpk
nagyúr
azért ezek a +100-200 Mhzek nem valami nagy fejlesztések ; ha kalapálnának egy Zen4 procit az AM4 -be, az már na. Venném.
mondjuk az egyik szomszed a mai napig 3 magos Athlon II -vel tolja -- a minap hivott fel, hogy nezzem mar meg, mivan ezzel a geppel... -- neki az AM4 is jelentos ugras lenne...@Kalacskepu : az 5700G -m PBOval lazan megy 4.85 -ig es az istenert sem tudtam 115W fölé kergetni, pedig próbálkoztam mindennel is. Lehet vissza is kerem a keresztlanyomtól ; kap helyette egy 5705G -t
-
hokuszpk
nagyúr
csak két tévedésem volt.
1. 35W -re korlatoltam.
2. az APU topicban van. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #9 üzenetére
"Azért ennél szabadabbra gondoltam, menet közben állítani ahogy igény van rá."
nemcsak eco modba lehet allitani ; ctdp -vel lejjebb is lehet menni ; de meglepő módon a pboval se csak felfele lehet állítgatni a ppt -t.
@#16 Axbattler : már a B350 lapokon is volt ctdp allitasi lehetoseg ; az R7 1700 -as procival probalkoztam is.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
tivike1986 #1 üzenetére
"Őszintén érdekelne, hogy egy 35w Ryzen, hogy fog majd muzsikálni a 65w testvérével szemben."
elég jól ; annó Oliverda kérésére csináltam az 5700G -t 45W -re visszafogva cinebench tesztet az egyszalas tempója nemnagyon csökkent ; ha jólemléxem a többszálas meg kb. egy hatmagos 65W -re allitott 5600G -vel volt pariban.
Zen3 topicban megtalálod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest