- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
hát. ha még mindig annyisok AM4 cuccost adnak el, azért látnám értelmét.
amugymeg gondolom a Zen4 -ben lévő Fabric fejlesztesenel a harmasbol indultak ki ; csak picit visszafele kellene fejleszteni ; tippre laborban prototipus formajaban letezett is Zen4 mag + "öregfabric cpu. -
hokuszpk
nagyúr
azért ezek a +100-200 Mhzek nem valami nagy fejlesztések ; ha kalapálnának egy Zen4 procit az AM4 -be, az már na. Venném.
mondjuk az egyik szomszed a mai napig 3 magos Athlon II -vel tolja -- a minap hivott fel, hogy nezzem mar meg, mivan ezzel a geppel... -- neki az AM4 is jelentos ugras lenne...@Kalacskepu : az 5700G -m PBOval lazan megy 4.85 -ig es az istenert sem tudtam 115W fölé kergetni, pedig próbálkoztam mindennel is. Lehet vissza is kerem a keresztlanyomtól ; kap helyette egy 5705G -t
-
hokuszpk
nagyúr
csak két tévedésem volt.
1. 35W -re korlatoltam.
2. az APU topicban van. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #9 üzenetére
"Azért ennél szabadabbra gondoltam, menet közben állítani ahogy igény van rá."
nemcsak eco modba lehet allitani ; ctdp -vel lejjebb is lehet menni ; de meglepő módon a pboval se csak felfele lehet állítgatni a ppt -t.
@#16 Axbattler : már a B350 lapokon is volt ctdp allitasi lehetoseg ; az R7 1700 -as procival probalkoztam is.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
tivike1986 #1 üzenetére
"Őszintén érdekelne, hogy egy 35w Ryzen, hogy fog majd muzsikálni a 65w testvérével szemben."
elég jól ; annó Oliverda kérésére csináltam az 5700G -t 45W -re visszafogva cinebench tesztet az egyszalas tempója nemnagyon csökkent ; ha jólemléxem a többszálas meg kb. egy hatmagos 65W -re allitott 5600G -vel volt pariban.
Zen3 topicban megtalálod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged