- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
Hamár a topic címében ez áll (ami ott áll), hozzászólnék én is. Aztán megmondom miért.
1. Használt notebook vásárlásnál arra figyelj, hogy ne, ismétlem NE MENJ hozzáértő személy nélkül, olyan embert vigyél magaddal, aki maga is foglalkozott használt laptopokkal.
A valamennyire ért hozzá a haverom, mert látott már ilyet, az nem jó. (ez nem reagálás volt a lentire)
Ha látják hogy nem vagy hülye, nem valószínű, hogy átvernek. Ha nem látják, akkor a hivatalos boltok ban is paliraveszik az embert, mert ott meg mindenféle tartozékot, kiegészítőt dumálnak rá az emberre, mert neki arra szüksége van, ezért és ezért.
Most az én történetem, szintén a WN31RD által írt boltban:
Bár nem védeni akarom őket, egyik boltot sem akarom védeni, mert nincs rá okom, meg meg sem érdemlik...
(egy ideje foglalkoztam használt laptopokkal. adás-vétel...)
Náluk vettem, használtan, és azóta is tökéletesen működö HP gépet.
Amikor kiválasztottam a nekem tetsző modellt a kínálatból, elkezdtem átnézni, és kértem, hogy nézzük meg a hw kiépítést is, amire kicsit tötyörészve egy Everestet fel is installáltunk a gépre. Kb 20 percig tartott míg minden információ birtokába kerültem, akkor derült ki az is, hogy a 8x-os DVD író csak 2x ír, így hát rögtön le is alkudtam az árból, máskülönben megfelelt az is. Mellesleg 6 hónap garanciát adtak a gépre, így ha gond lett volna vele, viszem vissza, az összes port, és vezeték nélküli csatoló tesztje ezért már otthon történt, de a gép hibátlan.
Kiegészítésként megemlítem, hogy mivel a bank ekkorra bezárt, az egyik boltossal megegyezve elhozta autóval a gépet, és a gar. papírt a szomszéd kerületbe, és ott vettem át.
Szóval azt mondom, ott is lehet nagyon jó áron jó gépet venni, gond nélkül is, csak tudni kell mit csinál az ember.
[Szerkesztve] -
raszputyin
senior tag
Nagyon jó, hogy mindezt megosztottad, szerintem érdemes lenne mindenkinek leírnie ide a tapasztalatait a használtas boltokról (esetleg az itt PH-n házaló emberekről is), aki szívesen szenteli rá az idejét. A pozitív tapasztalatokat is
Persze javaslom, hogy korrektül, a tényekre szorítkozva fogalmazzatok, nehogy az illető esetleg jogilag fogást találjon rajtunk.
Én kérdeznék egy másik bolttal kapcsolatban: mennyi és milyen tapasztalatotok van a laptopinfo.hu nevű használtasról?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest