Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
az tortent velem a mult heten hogy a szigeten bandazgattam es iszogattam. mint ilyenkor szokas az ember nezelodik szimpatikus emberek utan akivel szivesen megismerkedne. Ily modon kavarodtam osze egy hatalmas szemu barna boru fiatal lenyzoval akivel jol elbeszelgettunk, de valami furcsa volt. valami nagyon ismeros volt benne es nem tudtam hogy mi. aztan kiderult hogy o szinkronizalja Cho-t tok durva. most ezert megint megneztem a tuz serlege Chos jeleneteit es tok durva igy hogy arcot es valos elet-beli hangot tudok tarsitani a szinkron moge
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- DJI topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest