Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate003
csendes tag
klaudy93 ! itt a segítség:
átváltoztatástan udvarnál menny oda a gorgóhoz és kétszer nyomj rá piroinicio-t akkor így tüzet okád
bejárat előtti udvar: ott addig lesz 99% amíg le nem győzöd a köpkő bajnokat (az szentem rohadt nehéz)
klubbhelyiség:nah ott a szoba közepén a kályhára piroinicio és a többi ágy alatt pedig vannak ládák és azokra kell Entert (ládák: Seamousé ; Dean-é ; Roné ; Nevill-é;)
Hagrid kunyhója : ot ha csak a virág kell akkor a kunyhója mögé mész és ott van egy locsoló nah ha jól megnézed akkor ott a vannak islyen kis sötét zöld pöttyök a földön és ottkell locsolni különben négy helyen fog kijönni virág
a Kövezett udvar : na itt is a gorgóra piroincicio kétszer akkor lesz ha jól tom 86% és tudom én is olvastam a végigjáccást
de nincs ott semmilyen létra akkor lesz ott 100% ha majd a roxfortban legyőzöd az összes köpkő bajnokot és vissza jössz ide és a sarokba ott áll egy vörös bige és azt is elvered (ez is kurva nehéz még én is azzal kinlódok).Kőkör ott azt a nagy négyzet alakú követ felemeled (vingardium leviosa) és elé rakod nem tom melyik kőnek felmászol rá és a kör közepe felé nézel és akkor valami olyat mond hogy remélem hagrid nem kerül megint bajba | ezen kivül a kör közepén az egyik bokorra depulso meg a bagolyház felé menet is egy bokorra depulso és így előjön 2 Weasley csomag. ennyi asszem
az SVK teremnél nem a terembe hanem ahol jössz fel a lépcsőn ott az elején a szobor előtt van néhány pocsolya és azt úgy tod feltörölni hogy az SVK terem ajtaja előtt lévő törlőrongyot leviszed VL-val és feltörlöd.Különben ha itt neked 100%-os lesz akkor szolj már mert én már mindent próbáltam és csak így is 37%
Nah remélem segítettem Hajrá
ja és ha az előző kérdésemre tudsz felelni pls írj thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de nincs ott semmilyen létra akkor lesz ott 100% ha majd a roxfortban legyőzöd az összes köpkő bajnokot és vissza jössz ide és a sarokba ott áll egy vörös bige és azt is elvered (ez is kurva nehéz még én is azzal kinlódok).