Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate003
csendes tag
Köszönöm a gyors hozzászólásokat de már megtaláltam a juhász csajt és már mindent megcsináltam 99%-os vok és 1% kéne még ennek oka hogy a sötét varázslatok kivédése tanterem 37% a többi mind 100%-os. Légszi hamar segítsetek köce előre is

-
mate003
csendes tag
atydetti :
ott addig kell azokat a zöld folyadékokkal teli fiolákat varázsolgatni amig nem kezd el fortyogni és aztán egyből 100%-os leszel.Remélem segítettem

-
mate003
csendes tag
klaudy93 ! itt a segítség:
átváltoztatástan udvarnál menny oda a gorgóhoz és kétszer nyomj rá piroinicio-t akkor így tüzet okád
bejárat előtti udvar: ott addig lesz 99% amíg le nem győzöd a köpkő bajnokat (az szentem rohadt nehéz)
klubbhelyiség:nah ott a szoba közepén a kályhára piroinicio és a többi ágy alatt pedig vannak ládák és azokra kell Entert (ládák: Seamousé ; Dean-é ; Roné ; Nevill-é;)
Hagrid kunyhója : ot ha csak a virág kell akkor a kunyhója mögé mész és ott van egy locsoló nah ha jól megnézed akkor ott a vannak islyen kis sötét zöld pöttyök a földön és ottkell locsolni különben négy helyen fog kijönni virág
a Kövezett udvar : na itt is a gorgóra piroincicio kétszer akkor lesz ha jól tom 86% és tudom én is olvastam a végigjáccást
de nincs ott semmilyen létra akkor lesz ott 100% ha majd a roxfortban legyőzöd az összes köpkő bajnokot és vissza jössz ide és a sarokba ott áll egy vörös bige és azt is elvered (ez is kurva nehéz még én is azzal kinlódok).Kőkör ott azt a nagy négyzet alakú követ felemeled (vingardium leviosa) és elé rakod nem tom melyik kőnek felmászol rá és a kör közepe felé nézel és akkor valami olyat mond hogy remélem hagrid nem kerül megint bajba | ezen kivül a kör közepén az egyik bokorra depulso meg a bagolyház felé menet is egy bokorra depulso és így előjön 2 Weasley csomag. ennyi asszem
az SVK teremnél nem a terembe hanem ahol jössz fel a lépcsőn ott az elején a szobor előtt van néhány pocsolya és azt úgy tod feltörölni hogy az SVK terem ajtaja előtt lévő törlőrongyot leviszed VL-val és feltörlöd.Különben ha itt neked 100%-os lesz akkor szolj már mert én már mindent próbáltam és csak így is 37%
Nah remélem segítettem Hajrá
ja és ha az előző kérdésemre tudsz felelni pls írj thx
-
mate003
csendes tag
Sziasztok!Nagyon nagy segítséget kérnél már 93 %-os vok a game-ben csak 1 valamitől ki vok akadva a negyedik emeleten van egy portré amihez(mint mindegyikhez) meg kell szerezni a jelszót.Nah először elküld a háromarcú emberhez annyi oké az elküld a 2. emeleti professzor(az egészséges elme egyben kíváncsi elme) bla bla bla nah az azt mondja hogy menjek el vmilyen juhász nő portréjához NAH ITT KELL A NAGY SEGÍTSÉG AZ HOL VAN előre is köszi
Máté

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nincs ott semmilyen létra akkor lesz ott 100% ha majd a roxfortban legyőzöd az összes köpkő bajnokot és vissza jössz ide és a sarokba ott áll egy vörös bige és azt is elvered (ez is kurva nehéz még én is azzal kinlódok).