Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mate003

csendes tag

Köszönöm a gyors hozzászólásokat de már megtaláltam a juhász csajt és már mindent megcsináltam 99%-os vok és 1% kéne még ennek oka hogy a sötét varázslatok kivédése tanterem 37% a többi mind 100%-os. Légszi hamar segítsetek köce előre is :P

• mate003

csendes tag

atydetti :
    ott addig kell azokat a zöld folyadékokkal teli fiolákat varázsolgatni amig nem kezd el fortyogni és aztán egyből 100%-os leszel.

Remélem segítettem :DD

• mate003

csendes tag

klaudy93 ! itt a segítség:

átváltoztatástan udvarnál menny oda a gorgóhoz és kétszer nyomj rá piroinicio-t akkor így tüzet okád

bejárat előtti udvar: ott addig lesz 99% amíg le nem győzöd a köpkő bajnokat (az szentem rohadt nehéz)

klubbhelyiség:nah ott a szoba közepén a kályhára piroinicio és a többi ágy alatt pedig vannak ládák és azokra kell Entert (ládák: Seamousé ; Dean-é ; Roné ; Nevill-é;)

Hagrid kunyhója : ot ha csak a virág kell akkor a kunyhója mögé mész és ott van egy locsoló nah ha jól megnézed akkor ott a vannak islyen kis sötét zöld pöttyök a földön és ottkell locsolni különben négy helyen fog kijönni virág

a Kövezett udvar : na itt is a gorgóra piroincicio kétszer akkor lesz ha jól tom 86% és tudom én is olvastam a végigjáccást :DD :D de nincs ott semmilyen létra akkor lesz ott 100% ha majd a roxfortban legyőzöd az összes köpkő bajnokot és vissza jössz ide és a sarokba ott áll egy vörös bige és azt is elvered (ez is kurva nehéz még én is azzal kinlódok).

Kőkör ott azt a nagy négyzet alakú követ felemeled (vingardium leviosa) és elé rakod nem tom melyik kőnek felmászol rá és a kör közepe felé nézel és akkor valami olyat mond hogy remélem hagrid nem kerül megint bajba | ezen kivül a kör közepén az egyik bokorra depulso meg a bagolyház felé menet is egy bokorra depulso és így előjön 2 Weasley csomag. ennyi asszem

az SVK teremnél nem a terembe hanem ahol jössz fel a lépcsőn ott az elején a szobor előtt van néhány pocsolya és azt úgy tod feltörölni hogy az SVK terem ajtaja előtt lévő törlőrongyot leviszed VL-val és feltörlöd.Különben ha itt neked 100%-os lesz akkor szolj már mert én már mindent próbáltam és csak így is 37%

Nah remélem segítettem Hajrá

ja és ha az előző kérdésemre tudsz felelni pls írj thx

• mate003

csendes tag

Sziasztok!Nagyon nagy segítséget kérnél már 93 %-os vok a game-ben csak 1 valamitől ki vok akadva a negyedik emeleten van egy portré amihez(mint mindegyikhez) meg kell szerezni a jelszót.Nah először elküld a háromarcú emberhez annyi oké az elküld a 2. emeleti professzor(az egészséges elme egyben kíváncsi elme) bla bla bla nah az azt mondja hogy menjek el vmilyen juhász nő portréjához NAH ITT KELL A NAGY SEGÍTSÉG AZ HOL VAN előre is köszi
    Máté :DDD :DDD :DDD :DDD :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés