- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
válasz
joelke HU #777 üzenetére
Nem hiszem, hogy sok ellenőrzés lenne benne. Nekem régebben is volt 1 próba hónapom erre az AI-s cuccra, aztán amikor fizetős lett volna lemondtam. Most, amikor kijött a Gemini live verzió, akkor egy másik email címmel benyomtam egy hónap próbát ismét. Aztán, ahogy meglett a telefon, ezt a másik email címes próba hónapot, valahogy belekavarta a rendszer az első számú (Playben használt) email címemhez (amihez régebben már lement a próba hónap) és 13 hónap lett az ingyenes. Nem tudom mi történt, de nem bántam, így maradt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Fold és az Android 15 csak később érkezik, az órák és a fülesek viszont bekopogtattak.
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest