- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
válasz
Dark Archon #107 üzenetére
a CP2077 a saját hamvába dölt gyakorlatilag. Az azt fejlesztő cég egy ha jól tudom egy lengyel játék fejlesztő cég(CD Project Red), amit nyugati befektetők vásároltak fel. A méret okán egy olyan kapacitású cég, ami úgy nagyjából 3-4 évente képes kiadni egy komolyabb játékot. Aztán olyan régen ígérgették már a CP-ot, hogy erősen rájuk égett a dolog. A befektetők meg gondolom folyamatosan nyomták már a céget, hogy produkáljon végre valamit..... Így kiadták kissé idő előtt(bár pöcsöltek vele vagy 6 évet mire elkészült) a programot, amire ráfért volna még némi csiszolgatás. A nagy cégeknél mint mondjuk az Activision stb. viszont van elég ember és pénz, hogy egy tucat párhuzamos fejlesztés meg tudjanak finanszírozni évekig, annak a reményében, hogy valamelyik tényleg ütős lesz a piacon és hozza a pénzt. ha 1-2 fejlesztés mégse lesz olyan siker nos nem rendül bele a cég, mert több lábon áll egyszerre. a kis és közepes cégek viszont jobban xarban vannak, ha valami nem úgy üt be amibe egy csomó pénzt, munkát és energiát fektettek be. a fejlesztő cég előző komolyabb sikere a The Witcher 3 volt(2015-ben) volt közben pár kisebb program, amitől viszont nem volt hangos a játék piac. Hátha kihoznak valami komolyabb játékot mondjuk 2025-ben.
-
válasz
Dark Archon #111 üzenetére
Mert üres az egész. De ha már valamivel találkozol, azt ki kell nyírni. 😀
-
snecy20
nagyúr
válasz
Dark Archon #109 üzenetére
Abban a tekintetben üde színfolt volt a DS., hogy soha előtte tripla A-s játék nem volt még olyan unalmas...
-
rdmftw
tag
válasz
Dark Archon #107 üzenetére
cyberpunk, atomic heart, system shock remake, callisto, deadspace remake, ixion, stray, god of war, gta trilogy, scorn és ez még csak az elmúlt 2év és csak azok amik érdekeltek.
ahhoz képest hogy egyszerübb lett/lesz videójátékot gyártani, a minőség fejest ugrott a fostengerbe, alfa játékokat akarnak 60-70 eurókért rásózni a hülyékre.
persze ha ezekután megemliti valaki a torrentet akkor egyből ő az antikrisztus. -
válasz
Dark Archon #97 üzenetére
Persze lehet várni, én is nagyon ritkán veszek teljes áras játékot. Pl az Elden ringet se vettem még meg, mert úgysincs jelenleg időm rá, meg 10eft felett nem is szívesen adok ki. Én csak azt akartam mondani, hogy legyen 70euro AAA játék megjelenéskor, de akkor az legyen rendesen optimalizálva, ne legyen game breaking bug benne és jól össze legyen rakva játékmechanikailag/történetileg. Na ilyen játék kb 1-2db van egy évben, a többit nem kellene ilyen áron adni. És még csak az se kell, hogy ultra jól nézzen ki, csak maga a játék legyen jó. Nem hiába mennek nagyot a remakek, amit jól megcsinálnak..
-
hevepapa
senior tag
válasz
Dark Archon #85 üzenetére
Mindennek megvan az ára / előnye és hátránya. Ha neked megér a moddolás / csalás / warez lehetőség +800k kiadást - hát rajta. A te pénzed, a te döntésed.
A játékok árában én nem látok akkora szórást. Az aktuális siker játék a Hogwarts Legacy ára:
steam (digitális): 60 euró, PS5 (dobozos kiadás): 25-28ezer
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R7 3700X / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest