Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz
HardWare
üzenetére
hat egyenlore meg annyit csinaltam a dell-el hogy radugtam az asszony gepere es megmutattam neki is, hogy fajin
mert hogy procim meg mindig nincsen sajnos, talan holnapra lesz. Sajnos mar nem dolgozom annal a cegnel, ahonnan a monitor szarmazik, igy eleg kicsi az esely, hogy hozzaferjek az ilyen cuccokhoz. amikor vettem akkor volt meg egy, de azon volt egy halottpixel es nem volt hozza dvdiro, meg volt ket szinten 19es proview amik meg egy 10essel olcsobbak voltak mint az en sonym
es akkor a 17esekrol meg nem is beszeltem
egyebkent makom volt, mert az utolso pillanatban jottem ra, hogy lesz ez a lehetoseg es ez volt az utolso darab ami nekem jutott 
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Adventi kalendáriumok
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- További aktív témák...
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert hogy procim meg mindig nincsen sajnos, talan holnapra lesz. Sajnos mar nem dolgozom annal a cegnel, ahonnan a monitor szarmazik, igy eleg kicsi az esely, hogy hozzaferjek az ilyen cuccokhoz. amikor vettem akkor volt meg egy, de azon volt egy halottpixel es nem volt hozza dvdiro, meg volt ket szinten 19es proview amik meg egy 10essel olcsobbak voltak mint az en sonym
egyebkent makom volt, mert az utolso pillanatban jottem ra, hogy lesz ez a lehetoseg es ez volt az utolso darab ami nekem jutott