- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
guest
veterán
Bocsika a láma kérdésért de hardver témában
hülye vagyok.
Van egy abit siluro t400-am amivel gondok
voltak hűtés nélkül. mióta van hűtés nincs
problémám. Magyarán hűtéssel egy ''kicsit''
gyorsabban is dolgozik a kártya? A megbízhatóság-
ról tudom hogy hűtéssel nagyobb...
Előre is thx -
guest
veterán
Sziasztok!
Elsa GTS-t forrasztott már valaki? Ha igen, mik a tapasztalatok? -
guest
veterán
Az xbitlabs-on van asszem Radeon forrasztgatásról is egy cikk.
-
guest
veterán
Kösz a választ, találtam egy cikket az xbitlabs-on, de bonyolúltabbank tűnik a dolog, mint ahogyan én gondoltam... Különben sem terveztem, hogy nekiesek a kártyámnak a forrasztóval: valszeg +10-15 MHz lenne az eredmény, rosszabb esetben meg 0 Mhz... - dehát a tuningvér ha forrásba jön... Azért kíváncsi lennék, valaki csinált-e már ilyesmit a prohardver látogatói közül.
-
guest
veterán
Szeretnék tanácsot kérni olyanoktól, akik a hardware-hez meg az elektronikához is értenek valamelyest. A következő vad ötletem támadt: észrevettem, hogy a vga-kártyámon (noname Gef2mx) levő tranzisztornak (mármint a legnagyobbnak közülük, gondolom ez szabályozza az engine-nek meg a ramoknak a feszkóját) csak két lába van bekötve. Nem nagyon értek az elektronikához, de gondolom minden bizonnyal a collector meg az emitter láb lehet az, így a tranzisztor gyakorlatilag ellenállásként (diódaként?) üzemel - szerintem. Namost mi lenne, ha egy megfelelő ellenállással a bázissal egy kicsit több feszkót juttatnánk az engine-nek? Egyszer már olvastam valahol a neten valami hasonlót, valaki állítólag 300mhz-ig tornázta fel a frekit, de már nem találom azt az oldalt. Csináld már esetleg valaki ilyesmit? Vagy eleve hibás a gondolatmenetem...? (Ha így van, ne hülyézzetek le, csak egy ötlet volt...)
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged