Aktív témák
-
Lulu
csendes tag
Igen! Annak idején próbálkoztam a memória feszültségének emelésével lehetővé tenni a gyorsítást! Megtalálod a ''Vettem Radeon LE-t '' topic 70-84 hozzászólásai között! A kezdeti 3400-3500-as 3DMark2001 eredményt a hw tuninggal kicsit a 4000 fölé sikerült nyomni! A Radeon LE-nél ez a 18-20% elég jó eredmény volt!
-
guest
veterán
Bocsika a láma kérdésért de hardver témában
hülye vagyok.
Van egy abit siluro t400-am amivel gondok
voltak hűtés nélkül. mióta van hűtés nincs
problémám. Magyarán hűtéssel egy ''kicsit''
gyorsabban is dolgozik a kártya? A megbízhatóság-
ról tudom hogy hűtéssel nagyobb...
Előre is thx -
guest
veterán
Sziasztok!
Elsa GTS-t forrasztott már valaki? Ha igen, mik a tapasztalatok? -
guest
veterán
Az xbitlabs-on van asszem Radeon forrasztgatásról is egy cikk.
-
guest
veterán
Kösz a választ, találtam egy cikket az xbitlabs-on, de bonyolúltabbank tűnik a dolog, mint ahogyan én gondoltam... Különben sem terveztem, hogy nekiesek a kártyámnak a forrasztóval: valszeg +10-15 MHz lenne az eredmény, rosszabb esetben meg 0 Mhz... - dehát a tuningvér ha forrásba jön... Azért kíváncsi lennék, valaki csinált-e már ilyesmit a prohardver látogatói közül.
-
karib
addikt
Igen, lehet ilyen feszültségemeléseket végrehajtani, a neten is biztos van róla infó. Az xbitlabs.com szokott ilyen trükköket csinálni.
Azonban én az MX-et nem nagyon bántanám, nem tudsz annyi pluszt kihozni, hogy megérje. Inkább vegyél valami DDR-es videokártyát, pár ezerből kijössz (Radeon 7500, Ge4MX440, de leginkább Ge3Ti200). -
guest
veterán
Szeretnék tanácsot kérni olyanoktól, akik a hardware-hez meg az elektronikához is értenek valamelyest. A következő vad ötletem támadt: észrevettem, hogy a vga-kártyámon (noname Gef2mx) levő tranzisztornak (mármint a legnagyobbnak közülük, gondolom ez szabályozza az engine-nek meg a ramoknak a feszkóját) csak két lába van bekötve. Nem nagyon értek az elektronikához, de gondolom minden bizonnyal a collector meg az emitter láb lehet az, így a tranzisztor gyakorlatilag ellenállásként (diódaként?) üzemel - szerintem. Namost mi lenne, ha egy megfelelő ellenállással a bázissal egy kicsit több feszkót juttatnánk az engine-nek? Egyszer már olvastam valahol a neten valami hasonlót, valaki állítólag 300mhz-ig tornázta fel a frekit, de már nem találom azt az oldalt. Csináld már esetleg valaki ilyesmit? Vagy eleve hibás a gondolatmenetem...? (Ha így van, ne hülyézzetek le, csak egy ötlet volt...)
Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest