Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
Ha abból a hat emberből csak egy válaszolt, akkor csak az az egy szeretne itt eladni, mert válaszolt?
Nem nagyon hinném! Tegnap olvastam ezt az írást és egy nagy halom alaplapos hirdetést láttam! Rengeteg van! Lehet, hogy nem jó helyen keresel? Alaplapok keresése
Bőven van választék...A jelenlegi problémádat ITT tudod felvetni, mert egy probléma miatt nem szokás új topikot nyitni! Ott kérdezz, mert ez hamarosan záródni fog!
-
name
csendes tag
Helo!
Félkonfigot keresnék hardveraprón.
Kb 1 hete nézegetem a hirdetéseket. 6 emberből 1 válaszolt. Ha felraknak valamit 1-2 óra múlva eltűnik. Valaki folyamatosan megveszi? Vagy ennyire veszik a lapokat?
Ennek így nem sok értelme van...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest