- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocker
veterán
-
nem_tom
őstag
Számításaim szerint ~63.000Ft az alapköltség. Ez takarja a jegyet és az utazást. A szállásról és további költekezésről nem is beszélve. (kaja, pia, stb) Szóval kell legalább ~100.000Ft ahhoz, hogy kimehess és jól is érezd magad. Persze ez attól is függ, hogy a szállás mibe fáj és meddig maradsz. Akár még többe is kerülhet.
Annyira meglepett az összeg, hogy már meg sem tudok lepődni. Komolyan.Szvsz én nem erre szórnék el ~100.000Ft-ot, inkább félretenném. Persze mindenki maga dönti el mit csinál a pénzével. Nyugi, nem ítéllek el ezért, és kioktatni sem akarlak. Ezt tekintsd szubjektív véleménynek.
Majd ha gazdag leszek, szerintem kimegyek.Kívánom, hogy ennyi pénzért érezd nagyon jól magad!
-
nem_tom
őstag
Túlélem a zsúfoltságot ha lesz olyan hely, ahová félre tudok húzódni. Mindenképpen szabad levegőn.
Nos én egyedül, vagy ismeretlennel tuti nem megyek ki külföldre. Főleg, hogy nem a szomszédba mennénk. Sokkal jobban érezném magam ha tudom, hogy van velem valaki akire számíthatok.
Az idiótákat túl lehet élni.
Drogozni én se drogozok. Általában csak sörözök meg dohányzom.
Az én ismerőseim akik tudják, hogy szeretem az ilyen zenéket, nem hiszik azt, hogy drogozom.Szóval nálam ez másképp megy. Arról nem is beszélve, hogy biztos nem 2Ft az egész. De majd elválik mi lesz. Még jóval odébb van a nyár.
-
nem_tom
őstag
Nem tudom. Fogalmam sincs, hogy lesz pénzem. Plusz csak úgy mennék, ha el tudnám vinni egy barátomat. És nem tudni, hogy valamelyiknek jó lenne. Arról nem beszélve, hogy nem tudom milyen ez a rendezvény. Például a zsúfoltságot nem bírom. Ráadásul nem tudom, hogyan tetszene több óra tömény Hardstyle.
-
nem_tom
őstag
igen, de én úgy veszem észre, hogy az elektro shuffle -t a malájosok jobban átvették.
(#157) skitzoo: az oks, hogy haverokkal, de ugye oktató videóról? (pl BigMilan video) mert az nem jó, hogy csak nézegetitek a shuffle videókat és vmi hasonlót próbáltok alkotni. sokkal több van mögötte.
vagy valamelyik haverod úgymond haladó szintű shuffle -ös emberke?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest