- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Annak idején én is tanítgattam pár embert. Mindenki feladta hamar, így már annyira nem motivál a dolog. Pedig türelmes tanár vagyok.
Amúgy látom elég lelkes vagy a témában. Haverral utoljára tavaly télen jöttünk össze táncolni, annak ez lett a végeredménye: [link] Tervezünk még, csak sajnos eléggé elfoglalt meg vidéki, de ha sikerül összehozni csatlakozhatsz Te is. Társaságban a legjobb.
-
nem_tom
őstag
Inkább ez. Zenében és táncban is mérföldekkel jobb.
-
nem_tom
őstag
Látom PH!-s körökben nem valami népszerű a stílus.
-
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
Kicsit csiszoltam az 1. hozzászóláson. Na gyerekek, pörögjünk fel!
-
nem_tom
őstag
Látom itt a péhán nagyon nem megy a Hardstyle és Shuffle téma. Nem gond, én azért még próbálkozom.
-
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
L4S -[Live 4 Shuffle]- Attack from Hungary
Kis csapatom legújabb videója. Lehet feliratkozni a YouTube csatornámra. Enjoy!
-
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
2012.09.15. Budapest Shuffle meet up @ Puskás Ferenc Stadion udvara Én szervezem! Akit érdekel, jöjjön el!
-
nem_tom
őstag
Számításaim szerint ~63.000Ft az alapköltség. Ez takarja a jegyet és az utazást. A szállásról és további költekezésről nem is beszélve. (kaja, pia, stb) Szóval kell legalább ~100.000Ft ahhoz, hogy kimehess és jól is érezd magad. Persze ez attól is függ, hogy a szállás mibe fáj és meddig maradsz. Akár még többe is kerülhet.
Annyira meglepett az összeg, hogy már meg sem tudok lepődni. Komolyan.Szvsz én nem erre szórnék el ~100.000Ft-ot, inkább félretenném. Persze mindenki maga dönti el mit csinál a pénzével. Nyugi, nem ítéllek el ezért, és kioktatni sem akarlak. Ezt tekintsd szubjektív véleménynek.
Majd ha gazdag leszek, szerintem kimegyek.Kívánom, hogy ennyi pénzért érezd nagyon jól magad!
-
nem_tom
őstag
Túlélem a zsúfoltságot ha lesz olyan hely, ahová félre tudok húzódni. Mindenképpen szabad levegőn.
Nos én egyedül, vagy ismeretlennel tuti nem megyek ki külföldre. Főleg, hogy nem a szomszédba mennénk. Sokkal jobban érezném magam ha tudom, hogy van velem valaki akire számíthatok.
Az idiótákat túl lehet élni.
Drogozni én se drogozok. Általában csak sörözök meg dohányzom.
Az én ismerőseim akik tudják, hogy szeretem az ilyen zenéket, nem hiszik azt, hogy drogozom.Szóval nálam ez másképp megy. Arról nem is beszélve, hogy biztos nem 2Ft az egész. De majd elválik mi lesz. Még jóval odébb van a nyár.
-
nem_tom
őstag
Nem tudom. Fogalmam sincs, hogy lesz pénzem. Plusz csak úgy mennék, ha el tudnám vinni egy barátomat. És nem tudni, hogy valamelyiknek jó lenne. Arról nem beszélve, hogy nem tudom milyen ez a rendezvény. Például a zsúfoltságot nem bírom. Ráadásul nem tudom, hogyan tetszene több óra tömény Hardstyle.
-
nem_tom
őstag
Nincs sok értelme, de hátha. Újabb alkotásom: [link]
-
nem_tom
őstag
Szegény topic, úgy látszik halálra van ítélve. Sebaj! Talán a következő videómtól kicsit felpezsdül.
-
nem_tom
őstag
Most sikerült felfedeznem, a Júniusban megrendezett VI. Shuffle meet up videóját.
Ezt most meg is osztom veletek: [link]03:36 -tól a DC felsős srác volnék én.
-
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
na, elkészült a phat pantsem. (az a bő shuffle-ös gatya)
nagyon karaj!
majd csinálok videót a közeljövőben. -
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
válasz
Overlocker #239 üzenetére
maláj őskövület.
am szerintem a régi és egyszerűbb maláj shuffle sokkal jobb volt, mint ez az új izé.
-
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
The 5th Hungarian Melbourne Shuffle Meetup Part 2 [10/02/27]
ebbe a partba is egyszer kerültem be. (zöld pulcsi)
-
nem_tom
őstag
The 5th Hungarian Melbourne Shuffle Meetup Part 1 [10/02/27]
4:58 -nál én volnék.
-
nem_tom
őstag
ez egy torrent fájl, ami vareznak számít.
olvastad az Alapelveket?de úgyse jár ide senki, főleg nem modok, szal mind1.
-
nem_tom
őstag
igen, de én úgy veszem észre, hogy az elektro shuffle -t a malájosok jobban átvették.
(#157) skitzoo: az oks, hogy haverokkal, de ugye oktató videóról? (pl BigMilan video) mert az nem jó, hogy csak nézegetitek a shuffle videókat és vmi hasonlót próbáltok alkotni. sokkal több van mögötte.
vagy valamelyik haverod úgymond haladó szintű shuffle -ös emberke? -
nem_tom
őstag
up! nehogymá így meghaljon a topic. olyan szépen indult.
-
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
válasz
Overlocker #148 üzenetére
nagyon helyes!
-
nem_tom
őstag
válasz
Overlocker #146 üzenetére
egy kicsit biztosan, ha eleget gyakorolsz és elszántan.
-
nem_tom
őstag
amúgy e-hónapban meglesz tartva az 5. Magyar Shuffle meetup!
-
nem_tom
őstag
válasz
Overlocker #141 üzenetére
Hát az így sem kis költség... Kibérelni egy nagy teret (pl egy kisebb csarnokot) + fények, kaja, pia, stb...
Necces.Talán úgy lenne elképzelhető, hogy előre lebeszélni sok emberrel és összedobni a pénzt, + belépőt szedni. Úgy TALÁN!
De nagyon meg kéne szervezni. -
nem_tom
őstag
Amúgy vki meg tudná mondani, hogy miért nem találok a 2009 -es Qlimax -ról, olyan jellegű DVD felvételeket YouTube -n, mint a 2006-7-8 -asokról?
-
nem_tom
őstag
válasz
Overlocker #129 üzenetére
Ez a Defqone?
-
nem_tom
őstag
Ez a 2 cucc hol is van amúgy?
Ha jól tudom a Qlimax az belgiumban van, de a másikról halvány lila gőzöm sincs. -
nem_tom
őstag
Uh, jajj, Qlimax... Az így most túl nagy befektetés lenne, sajna nem tudok menni.
Majd talán egyszer, ha lesz munkám és kottám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest