Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz dj.saabe #75 üzenetére

az összetört Hammer2 képe nem bizonyit semmit. A kocsik sérüléseiből nekem erősen az jön le, hogy ezeket nem a megszokott külső sérülések érték :) pl az egyik lejtősen lapitott. olyan sérülést ha rendesen használsz egy kocsit, nem lehet összeszedni. az nem felborult, szerintem valami ''kicsit'' megnyomhatta. egy ilyennek a régi Hammer sem állt volna ellen. ezek nem tankok, hanem terepjárók. bár tény, hogy a régi Hammer elég erős anyagból van (volt szerencsém közelről látni egyet) de mindennek az sem áll ellen. ezek úgy vannak tervezve, hogy ellenálljanak elsősorban a sivatagi körülményeknek. az új Hammerről nem tudok sokat, nem tudom terepen mennyire jó, a dizájn alapján nem kimondottan sivatagi autónak nézem:) külsőre a Hammer 2 és 3 között nem sok különbséget látok, miből gondolod hogy terepre lesz kihegyezve. amugy szvsz a Hammer2 is terepjáró, hiába az új dizájn, városi autónak egy kicsit.... nagy:) láttam ilyet is nem egyet, elég takaros kis autó, nálunk a garázst ugyan át kéne épiteni a kedvéért:) valószinű inkább emberibb körülményekre lettek kialakitva, erdei, hegyi utak, esetleg mocsaras, homokos, de semmi extrém. öböl háborúban nemigen vetnék be:)

Új hozzászólás Aktív témák