Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
Valamelyikőtök ismeri a két készülék valamelyikét?
Nincs olyan készülékem ami CD-t, DVD-t, BD-t vagy bármilyen korongot lejátszana.
Viszont van egy ilyen DAC-om, de a coax bejárat már el van foglalva.
Szeretném ha a fenti DAC-om alakítaná analóggá a zenét, de a kinézett két készüléknek nincs optikai kimenete, csak a már foglalt coax.
Továbbá nem tudom, hogy a két médiaplayer közül valamelyik esetleg USB-n tudna-e kapcsolódni a DAC-omhoz úgy, hogy az alakítsa át a digitális jelet, ne a médiaplayer.
Köszönöm...
-
alphamooncam
őstag
-
alphamooncam
őstag
válasz
alphamooncam #1812 üzenetére
Üdv !
Steinberg mint márka érdekelne, milyen minőségű cuccaik vannak. Akinek van vele tapasztalata kérem ossza meg velem !
( Konkrétan az UR28 érdekelne )
Hitspacetól azt a választ kaptam, hogy működik stand alone módban, tehát csak sztg-el kell beállítani, utána nem szükséges a működéséhez.
Legkonkrétabban, meg az érdekelne, hogy van-e lehetőség a HM erősítőkhöz hasonlóan egyes csatornák egymáshoz képest történő késleltetésére - szobakorrekció - , és ha igen, akkor ezt a beállítást el lehetne-e menteni.
-
alphamooncam
őstag
Üdv !
Házimozi fejlesztésbe kezdenék, és hangügyileg lenne pár kérdésem.
Jelenleg adott egy pár JBL-305, valamint egy HTPC, Openeleccel ( KODI ).
Első kérdésem, van-e itt valaki, aki stúdió monitorokat használ hm-hoz?
Hogyan oldotta meg, vagy hogyan lehet megoldani az 5.1-et.HTPC-n nincs sztereón kívül analóg kimenet, csak USB, vagy HDMI - utóbbi foglalt, a képátvitel használja.
Nem tudom, hogy létezik-e olyan hangkártya, ami önállóan, sztg. nélkül működik. Nézegettem pl. [tascam us-16x08]-ot, de gondolom ez nem az.
Vagy [steinberg-ur-28].Továbbá, egyáltalán érdemes-e hm-hoz, további aktív stúdió monitorokat, vennem, vagy hagyjam a francba az egészet, és maradjak a konvencionális hm erősítőknél, hangfalaknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minecraft
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest