- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
MineFox54 #2289 üzenetére
Megjött a kütyü. A leírásban javasolta az ASIO használtát, de a driver felrakása után az Fbar konfigurálás nélkül már tudta is, sőt a prioritás meg a 64bit is ki volt jelölve.
Összehasonlítva semmi különbséget nem tapasztalok a két kütyü hangja között (Behringer U-Phoria UMC202HD vs. Xenyx802). A pc alapzaja full hangerőn mondjuk eltűnt.
A fejhallgató kimenet iszonyú tré nem tudom mi okozza, pont ugyanolyan szarúl visszhangosan, szétesve szól mint a keverőpulton. Mintha nem kapna testet a fejhallgató.
Mindent összevetve nem érte meg a beruházás. A bemeneten még nem rögzítettem hangot, hátha az majd kárpótol. -
Cynicelectro
aktív tag
válasz
MineFox54 #2287 üzenetére
Köszönöm a javaslatod.
Kipróbáltam, informatikus létemre kifog rajtam a plugin. (ASIO, WASAPI) Igaz csak az alaplapival, még mindig nem jött meg a DAC, frankfurtban jár.(?)
Ez alapján próbáltam. -
Cynicelectro
aktív tag
válasz
MineFox54 #2285 üzenetére
Köszönöm válaszod.
Most is balanced TRS-XLR van összekötve a keverővel. Mostmár jó lenne találni egy jó zeneléjátszó alkalmazást amit be lehet állítani a hangkártyára. VLC-t használok ami elég jól paraméterezhető. Sok CD-m van a gépben meg Blu-Ray olvasó. A BIOS-ból meg letíltom majd a gyári hangkártyát. -
Cynicelectro
aktív tag
Köszönöm válaszod. Behringer B2031A Truth használok XENYX 802 keverővel, de eléggé "zajos" a PC analóg hangkimenete. Most rendeltem Behringer U-Phoria UMC202HD DAC-ot, hátha jobb lesz digitálisan a végeredmény. Zenehallgatás lenne a fő szempont, de a gyermekem hangját is fel akarnám venni, van mikrofonom is. Ha jól gondolom, ha direktbe kötöm a hangfalakat a hangkártyára nem tudom használni azz analóg keverőm EQ-ját ami jól jönnéha.
-
Cynicelectro
aktív tag
Köszönöm a válaszod. Nálam is a zenehallgatás játszik leginnkább.
Egy újjabb hülye kérdésbe kevredtem (én nem értek hozzá), hogyan kössem be? A keverőt (XENYX 802 )szeretném megtartnia több jelforrás és az EQ miatt, ezért lehet hogy elé kéne bekössem és a keverőt meg az aktív stúdiókra. Valakinek van-e valami ötlete? Ne szídjatok, tudom, hogy nem értek hozzá, de szeretnék tanúlni. -
Cynicelectro
aktív tag
Valaki használ, rajtam kívűl stúdiómonitorokat zenehalgatásra PC-ről?
Én Behringer B2031A Truth használok XENYX 802 keverővel, de eléggé "zajos" a PC analóg hangkimenete. Most rendeltem Behringer U-Phoria UMC202HD DAC-ot, hátha jobb lesz digitálisan a végeredmény a MIDAS előfokoknak köszönhetően.
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest