- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revox66
tag
válasz
kriszwells
üzenetére
Nincs mit, arra gondoltam hogy a 6/3 nagy jack - rca átalakítóval sikerülne egy független bemenetre rákötni pl az említett sztereó line in is tökéletes lenne a célra. Próbáld meg ezt a verziót 6/3 jack - rca átalakító, és rca - jack - noti. Szerintem működnie kell, így állíthatod majd a hangerőt külön-külön.

-
Revox66
tag
válasz
kriszwells
üzenetére
Öö ha a mikrofont az első csatornára kötöd rá a 6/3-as jack-el, miért nem annak a hangerőszabályzóját használod a mikrofon hangosítására ?
A notit jack -rcaval rákötöd 2track usb inputra ez így frankó is. Vagy 6/3 rca átalakítóval bármelyikre akár line in 7/8 tól felfelé mert az lenne a sztereó része legalábbis én erre gondolok.
-
Revox66
tag
Hali
Aktív hangfalakat látok első körben, ahogy nézegetem a rendszert, egy jelkábelt kéne vinni az egyik dobozhoz, majd onnét a másika. Érdekesnek tűnik mind kialakításban, mind összességben a hangdobozra való csatlakozások nekem RCA - 5 ös XLR nek tűnnek. Akkoriban ez biztosan igen drága szett lehetett már csak a kettős erősítés miatt is.Képeket itt néztem.
[link]
Kábel
[link]
Ez lehet még segítség :
[link]Üdv.

-
Revox66
tag
Hali
Én a helyedben csak ilyesmi erősítőket néznék hozzá:
[link]Az electronic-star-t szerintem nem kéne erőltetni 3,3 kg ez az erősítő és 125watt rms... jó vicc, max olyan 2x50 wattot nézek ki belőle 8ohm mellett. Nézz körül hardveraprón is hátha találsz hozzá megfelelő erősítőt.
Yamaha , Denon, Pioneer , Marantz, Sansui , Philips, Onkyo , Sony
-
Revox66
tag
válasz
Revox66
üzenetére
Közbe rákötöttem a hátsó RCA OUT kimenetére a mélyládát, a tapasztalat az, hogy annak a kimenetét is a CD/TAPE potméter erősíti fel a kellő hangerőre, szóval nagy valószínűséggel mehet maxon.

sarkanyolo2: Szerintem nem lehetséges, vannak rá programok, pl. Vocal Remover de nem hinném, hogy eredménnyel jársz vele. Milyen zenéről van szó amúgy ?

-
Revox66
tag
Sziasztok, lenne egy kérdés keverő-erősítő ügyben. Arról lenne szó, hogy van nálam egy ilyen VK PM42E powermixer és bekötöttem pc-re tesztnek sima RCA - jack .el, ez a vonalszintű bemenete, viszont ezt lehet állítani az előlapon 0-10 ig a CD/TAPE potméterrel. A kérdésem az lenne, hogy ez kapcsoló mehet -e maxon ? Ugye erre állítom rá a Master ( hangerő ) szintjét.
Szóval pc-n maxon van a hangerő, itt ne alaplapira gondolj, xonar hangkártya van a gépben, eddig minden eszközzel így használtam hiba nélkül. No most ez az előlapi CD/TAPE tekerő a hátsó RCA bemeneti jelének a szintjét szabályozza, eddig oké is a dolog, csak milyen hatással van a Master-re. Igazából a CD/TAPE maxra tekerve sem torzít, csak így tekerhetem erre még a Mastert is mint egy végerősítőnél ?
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- Elado iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Gamer PC! RTX 2070 Super/I5-10600KF/32GB RAM
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest