Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #1916 üzenetére
Kipróbálok egy kábelcserét, hátha ott lesz a gond.
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #1915 üzenetére
Sajnos Adobe Auditionnal próbálva a hangfelvételt ugyanez a jelenség. Ott van ez a konstans zaj a háttérben függetlenül a felvétel hangerejétől, ugyanaz van.
-
-
dangerzone
addikt
válasz
rootkiller #1906 üzenetére
Több youtube-os videótesztet is láttam róla, kommenteket is olvastam róla, de sehol nem írták/sehol nem hallottam, hogy alapzajos lenne.
-
dangerzone
addikt
válasz
rootkiller #1904 üzenetére
Szia. Picit megkésve, de feltöltöttem a mikrofonomból jövő alapzajt. Az a baj, hogyha a mikrofon hangerejét minimumra veszem, ugyanúgy ott van.
Nem tudom, hogy a mikrofonom, a kábel, vagy mi lehet a hibás. De nagyon zavaró, mert pont a normális hangminőség miatt vettem kondenzátor mikrofont.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Van egy Lewitz c100usb mikrofonom. . Audacity-vel és windows hangrögzítővel tesztelgettem a hangfelvételt, és az eredmény, hogy állandóan jelen van egy statikus zaj. Ha a mikrofon hangerejét 0-ra állítom, akkor is ott van. Több helyszínen, géppel is ki volt próbálva, de ugyanaz a helyzet.A mikrofont használtan szereztem, de külföldi kiküldetés miatt csak jóval később üzemeltem be.
Szóval lehet hogy valami beállítás rossz? Vagy a kábelje lehet csereérett? Tudtok valami tippet adni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest