- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
PapaMaci #2147 üzenetére
Nos vegre siker!
Meg orom es bodottaaa, a cucc remelkul viselte magat a mai napon
es igen....mikrofon bemenet volt neki a jo, ugyan az ATT 0db-n picit tuljajtotta, de alapvetoen ugysem volt torx picit sem, de tulvezerletnek tunt, viszont -20db-s allason teljesne remek volt a dobozka
Ugyhogy koszi skacok megegyszer, ilyen az, amikor az ember a legegyszerubb dolgokra is elfelejt gondolni a bosszankodasok kozepette -
Necronom
senior tag
válasz
PapaMaci #2147 üzenetére
fapaci & PapaMaci
Koszi mindekettotoknek
jovo heten tudom csak kiprobalni, akkor lesz versenyunk, remelem, hogy jo lesz, mert ujabb es nagyobb terembe koltozunk, es nagyon kellene mindket lada oda mar, sot lehet egy 3. es egy 4. sem artana...
Fentebb irtam mar, hogy adott meg az a kis keverom, egy Alesis RA150 vegfok es 2 db passziv lada az olcsobbikbolLewitz PA 215B
szoval a kovi naaaagy kerdesem, hogyan lehetne ezekkel beszolni kb 1200 nm-es csarnokot
azon kivul, hogy sehogyde legfokepp beszed az erdekes
Raadaskepp a meccs kozvetitese es a helyszini szamgep iranyitasa a netrol menne
Mokasan hangzik tudom, de ez van....
A tavoli kozvetietesre mar kaptam megoldast, azt megegyszer koszi fapacinak!MineFox54
es ez mennyivel lesz jobb nekem, mintha a meglevo mukodne a fentebb leirtak szerint?ps: am, ha kozel laktok, szeretettel latok barkit a helyszinen, aki esetleg kivancsi arra, hogy mi sul ki ebbol
Felcsut, sportcsarnok
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest