- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Netfone
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
villamos
őstag
Szerintem úgy lehetne megoldani a problémát, hogy olyasmi gombokat tennének az egerekbe, mint a számológépek billentyűi, ilyen gumis érintkezős megoldást. Csak itt az lenne a baj, hogy a gumi hamar elfáradna. Szerintem az egereket direkt tervezték annakidején kattogósra, hogy tudja az ember, hogy mikor kattint, és mennyit...

-
Winner_hun
félisten
Régi egeremben kicseréltem a mikrokapcsolót, mert volt itthon egy csomó, kiválasztottam, hogy melyik a leghalkabb és bekerült az egérbe. Na annak a hangja erősen közelített a nullához

-
Fecsy
tag
Sztem olyat kellene kitalálniuk,amilyen a touchpad a notikon....

Egyedül a görgő ''mozogna'' rajta,a többi része pedig egyben lenne,a gombok helyén a tapipad résszel,amire csak kopogtatni kell az ujjunkal....nem lenne többé zavaró kattogás....
Bárcsak kitalálnának ilyet is!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Érdekelne, hogy hallott már vki olyan egérről, aminek a gombja lenyomáskor nem kattan, úgy értem nem ad ki hangot. Mert sajnos elég zavaró főleg estefelé... Ha bárki látott vagy hallott volna ilyen kis kütyüről, akkor szóljon vagy írjon, azt se bánnám, ha konkrét boltot mondana...
Üdv,
Vikthor
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gyúrósok ide!
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 32GB DDR4 3200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tehát még mindig elviselhetetlen lenne egyes hyper-érzékeny emberkék számára.

Hát nem az első linkre gondoltam, inkább a másodikra, az jobban lekötött, ilyen kishonunkban nem lehet kapni ugye?