- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Erősítőből én is NAD-ot néztem, de nem ezt a 7.1-est, hanem az 5.1-es T754-et. Erre azt írják, hogy 6 x 70 W folyamatos teljesítménye van, de az 50 W ebből legalább biztos. A képzeletbeli rendszeremhez én egy Rubicon R 63 szettet néztem, jó kis szalagsugárzós magasakkal. Ehhez képest szeirnted milyen a KEF iQ 7? Tényleg ott tartok lassan, hogy képzeletbeli marad a cucc, de végül a bringámat is csak összeraktam valahogy, pedig legalább ennyi pénz van benne... bár ott a súlyom és a napi használat miatt kell is, itt meg csak dobhártya(- és vese)simogatásról van szó. :] A tesztelést nem felejtem el, de előbb a témában szeretném művelni magam némiképp. Miket tartasz jó kábeleknek?
-
LonGleY
veterán
Megértem, de azt nem említettem, hogy azért az sem egy utolsó felhasználási terület. Egyébként én a mostani 5.1-es rendszeremen is szeretem a foobar2000 hangját, ami egy DPS-je segítségével szépen kikeverei a számokat 4 csatornásra. Lehet, hogy nem a legaudiofílesebb megoldás, és lehet, hogy normálisabb rendszeren már értelmét veszti, de inkább ruházok be egy komolyabb cuccba, amihez még mindig várom a konkrét javaslatokat.
Melyik lenne pl. az az erősítő, ami a sztereóval is normálisan bánik, de 5.1-re is jól alkalmazható? Aztán legfeljebb visszariadok az árától... Hangzásban egy tiszta, eredetit visszaadó rendszert szeretnék építeni. Lehet, hogy egy darabig nem tudok hozzá hangfalakat venni, az erősítőn akkor sem szeretnék spórolni.
-
LonGleY
veterán
zoli03, jaja1981: Aham, tegnap kicsit utánaolvasgatva eljutottam a NAD erősítőkig és a Rubicon hangfalakig, de az az 5.1 azért jól jönne. Gondolom egy jó erősítő szépen lekezeli mind a sztereót, mint az 5.1-et is. A saját hangfal építés nem játszik. Kicsit továbbgörgetve a témát, milyen konkrét javaslataitok vannak (márka, fajta, pontos típus, mire érdemes odafigyelni)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest