Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem kicsit odébb ablakkeretbe épített mikrokapcsolók is voltak...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, a tréfát félretéve vannak hő és hangsuigetelt üvegek, négyzetmétere bő 30k, plusz a műanyag tokozása egy ilyennek, mert ugye a két réteg között gázzal van töltve, így jó vastag és csak a sz@rnak adnál egy pofont, ha a fa nyílászáróba raknál ilyen üveget. -
ToBeY
nagyúr
Nekünk ilyen ''műanyagtokos abalakot''raktak fel és benne az üveg nagy jól szigetel.Eddig mindig felébredtem a kukás autóra, mert pont az ablakunk alatt ürítette a vas konténereket.Most meg nem is tudom hogy mikor viszik a kukákat.Meg pl légkalapáccsal, ablakunk előtt a betont szedte fel, nem mondom azt hogy nem hallotam, de tv-re nem kellet hangot adni! Csak az ablakott csuktam be!
Szerk: Ja egy ilyen ablak olyan 60-80k egész lakás kb fél millába volt nekünk
[Szerkesztve] -
Hali.
A jelenlegi szobám rendkívül zajos, az utcán villamosok közlekednek, és most, hogy kicsit stresszesebb-melósabb időszak van az életemben, rosszul alszom a zajtól. Az a kérdés, hogy létezik-e esetleg olyan ablaküveg, amivel jelentősen lehetne csökkenteni a zajt. Én eddig olyat találtam, ami 32 dB-es hangnyomáscsökkentés helyett 37-tel rendelkezik, de ez nem valami rendkívüli.
Más tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)