- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem kicsit odébb ablakkeretbe épített mikrokapcsolók is voltak...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, a tréfát félretéve vannak hő és hangsuigetelt üvegek, négyzetmétere bő 30k, plusz a műanyag tokozása egy ilyennek, mert ugye a két réteg között gázzal van töltve, így jó vastag és csak a sz@rnak adnál egy pofont, ha a fa nyílászáróba raknál ilyen üveget. -
ToBeY
nagyúr
Nekünk ilyen ''műanyagtokos abalakot''raktak fel és benne az üveg nagy jól szigetel.Eddig mindig felébredtem a kukás autóra, mert pont az ablakunk alatt ürítette a vas konténereket.Most meg nem is tudom hogy mikor viszik a kukákat.Meg pl légkalapáccsal, ablakunk előtt a betont szedte fel, nem mondom azt hogy nem hallotam, de tv-re nem kellet hangot adni! Csak az ablakott csuktam be!
Szerk: Ja egy ilyen ablak olyan 60-80k egész lakás kb fél millába volt nekünk
[Szerkesztve] -
Hali.
A jelenlegi szobám rendkívül zajos, az utcán villamosok közlekednek, és most, hogy kicsit stresszesebb-melósabb időszak van az életemben, rosszul alszom a zajtól. Az a kérdés, hogy létezik-e esetleg olyan ablaküveg, amivel jelentősen lehetne csökkenteni a zajt. Én eddig olyat találtam, ami 32 dB-es hangnyomáscsökkentés helyett 37-tel rendelkezik, de ez nem valami rendkívüli.
Más tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor - HIBÁTLAN!
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)