Hirdetés
Aktív témák
-
drink
csendes tag
bocsesssz
[Szerkesztve] -
drink
csendes tag
-
drink
csendes tag
-
ragazzo
őstag
XHP sms-ben a 1270-re...
-
Én úgy oldottam meg, h. minden átirányítást töröltem a telcsin.
Így a hangposta is megmaradt (kell a Vodafone Mail-hez), és nem dob hangpostára sem.
Remélem, egíthettem -amennyiben aktuális még... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Linkelek nektek egy oldalt, aztán szerintem a topik zárható.
Bővebben: link -
Polesz
addikt
Bővebben: link
Középen ott a hangposta ki/be kapcsolása.
Ha már neten vagy miért nem a legilletékesebb helyre mész? -
Grafiqs
őstag
De most vicc nélkül. Egy ilyen egyszerű dolognak minek topik. Felhívod a 1270-et és kikapcsoltatod. Azt kész.
-
ALI_G
veterán
Ilyenkor este már mondjuk ne veszi azt fel senki
viszont melyik az a topic amelyikben ez a téma elférne? mert ok, vodafone topic sok van, vagy legalább is aminek a nevében benne van.
mod: talán: Bővebben: link
megint előbb írtam, aztán kérdeztemigazad van
de ilyenkor este már tényleg nemv eszi fel senki
a bittos!
[Szerkesztve] -
CuKoR
senior tag
1270
5 ös menü
3 as menü
itt elakadtam -
ALI_G
veterán
Miért lett törölve???
nekem is kellene a válasz, mert nagyon idegesítő amikor hangposta rögtön felveszi, és másnak meg veszi le a lóvét, meg persze fordítva is.
Viszont én befogok menni, és mondom, hogy a p*csaba kell ezt deaktiválni, mert tőlem senki se kérdezte meg telefon vételnél, hogy ugyean bekapcsolhatjuk önnek ezt az ingyenes szolgáltatást? hát nem, rögtön kérdés nélkül, aztán meg havroktól tom meg. De minek amúgy is hangposta, ha vki hívott míg ki volt kapcsolva a telefonom, akkor aki próbált hívni, elküöldi utánna a számot nekem SMS_ben, hogy ki keresettt.
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
Egyszerű. Elmondom lépésről lépésre:
1. telefon a bal kézbe.
2. jobb kézzel bebillentyűzni sorban 1 2 7 0
3. hívás gombot megnyomni
4. fülhöz emelni
5 a megfelelő menüpontot választani.
ps.: 3 perc múlva a topik megsemmisíti önmagát. -
CuKoR
senior tag
Egy előfizetéses kártya...valamelyik barom aktiválta a hangpostát... hogyal lehetne kinyírni, mert nagyon idegesítő ? !
Ha lehet ne linkeljetek egy 500 oldalas pdf et mert nagyon fáradt vagyok már az olvasgatáshoz ! -
CuKoR
senior tag
Egy előfizetéses kártya...valamelyik barom aktiválta a hangpostát... hogyal lehetne kinyírni, mert nagyon idegesítő ? !
Ha lehet ne linkeljetek egy 500 oldalas pdf et mert nagyon fáradt vagyok már az olvasgatáshoz !
Aktív témák
Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjelent a OnePlus 13T
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest