Hirdetés
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tothbe
addikt
Apám, voltam hétvégén Kassán és ott ettem egy olyan hambit, hogy be.....
Még a full-burger is kismiska hozzá képest és árban átszámolva 280 ft-ra jött ki.
Aki esetleg arra jár a fötér-röl nyiló kis utcácska sarkán van az épület oldalában a hely.
Utca és a hely nevét nem jegyeztem meg pontosan, de ki van táblázva, hogy hamburger meg amerikai hotdog(ami nem kell mondanom, szintén óriás adag volt, egy nagykifli egy kolbászméretü virslivel, zöldekkel meg mustár/ketcup/stb.). -
tothbe
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
mijazhogynemzetellenes? Ne légyél már te is tüntetö.
A hamburger az egy német eredetü kaja, és igenis jó cucc. Most nem amerikát meg a mekit kell alapul venni, illetve amerikában is van big burger meg nálunk is teletömve minden földi jóval, és abban semmi müanyag nincs, csak igazi jó cuccos. -
tothbe
addikt
de meghalt ez a topic, pedig épp most futottam bele a Sunny hamburgerébe, ami nagyon állat, csak sajna nagyon drága is.
Helyszin: Szentendrei-Bogdáni sarok (A szomszédomban van, mégsem tudtam sosem, hogy hambijuk is van) -
tothbe
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Móricz-on az a FullBurger a Villányi út elején. Ott is elötted sütik, kétkezes, viszont cserébe sajna 6-700 Ft. De legalább igazi hamburger. Viszont mivel a Gyros is szóbajött, a mellette lévö gyrosos egy hányás, akkor inkább kuporgatok még fullburgerre.
Meg már volt szó a Szentendrei út - Raktár u. sarkán található Fanni büfé-röl is, ahová rengetegen járnak messziröl is. Pedig nm értem, mert én ott lakom mellette és bár kóstoltam párszor, de ilyen hambi van a Keletinél is, nem rossz ugyan, de azért nem full extrás és nem is óriási.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest