Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
AMD-nél jelenleg a 6000 MHz aminek többé kevésbé működni illene, az EXPOs (amd xmp-je) memóriák is jelenleg eddig vannak. Tehát a 6000Mhz "illene működnie" gyári tunning, a 6200Mhz még jó eséllyel működik finomhangolással, 6400MHz meg amennyire tudom már szerencse. Én szimplán belőttem rgy finomhangolt 6000-es expot
AMD-nél elsősorban az elsődleges és másodlagos időzítések finomításával lehet játékteljesítményben jól hozni. Ehhez érdemes Hynix chipes memóriát venni. Ezek hangolásához vannak jó útmutatók. Kb ennyi, ha az ember nem akar sok időt beleölni
-
Balu77
őstag
Hát nem teljesen. Sajnos a K-s proci és z-s lap kombó is sokszor még a 6400-at is neccesen veszi. 7200 felett meg már igen lutri hogy sikerüljön, a 8000-nél meg alsó hangon egy maximus apex alaplap dukál 2 ram slottal. (ott más a ramok távolsága ezért stabilabb). Nem egy fórumon és értékelésben olvasom ezeket. Csak egy példa: Asus rog strix z790-e lap qvl szerint lazán vinné a 7200-őt. A valóságban meg már 6600-nál feladta a leckét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Diablo IV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest