- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
AMD-nél jelenleg a 6000 MHz aminek többé kevésbé működni illene, az EXPOs (amd xmp-je) memóriák is jelenleg eddig vannak. Tehát a 6000Mhz "illene működnie" gyári tunning, a 6200Mhz még jó eséllyel működik finomhangolással, 6400MHz meg amennyire tudom már szerencse. Én szimplán belőttem rgy finomhangolt 6000-es expot
AMD-nél elsősorban az elsődleges és másodlagos időzítések finomításával lehet játékteljesítményben jól hozni. Ehhez érdemes Hynix chipes memóriát venni. Ezek hangolásához vannak jó útmutatók. Kb ennyi, ha az ember nem akar sok időt beleölni
-
Balu77
őstag
Hát nem teljesen. Sajnos a K-s proci és z-s lap kombó is sokszor még a 6400-at is neccesen veszi. 7200 felett meg már igen lutri hogy sikerüljön, a 8000-nél meg alsó hangon egy maximus apex alaplap dukál 2 ram slottal. (ott más a ramok távolsága ezért stabilabb). Nem egy fórumon és értékelésben olvasom ezeket. Csak egy példa: Asus rog strix z790-e lap qvl szerint lazán vinné a 7200-őt. A valóságban meg már 6600-nál feladta a leckét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest