Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
bujdi19
üzenetére
http://tiszasas.ddns.net:8040/ jelsz: proba felh:proba igy kellene kinézen és csak ie alatt müködik.
itt kipróbálhatod -
tibibi
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
egy mail és visszakapja ,de ezt simán ellenőrizheti egy perc alatt.
Az xmeye szolgáltatást használja valaki?
-
FireKeeper
nagyúr
kolléga valószínűleg a Telekom NAT-olós akciójának áldozata, vagyis addig nem fog menni semmiféle távoli elérés amíg vissza nem kapja a saját kis IP-jét.
bujdi19: ha hosszabb időszak felvételeit akarod tárolni akkor sztem kénytelen leszel valami hálózati tárba invesztálni, hacsak nem tud menteni valamelyik népszerű felhőbe (Google, Onedrive, Dropbox) bár ezt kétlem.
-
jézusom
addikt
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Valamiért nem tudom rávenni a kamerámat, arra hogy küldjön emailt. Beállítottam pedig mindent úgy gondolom. Simán időközönként, már fel tudja lőni a képeket FTP-re,de mozgásra nem csinál semmit. Kiírja, hogy mozgást érzékelt, logban írja is h snapshot-ot csinált, de nem küldi el sehova, se ftp-re nem teszi így, sem email nem jön róla. Van ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
Ezek az email beállítások: kép
Itt csak ez a email mode nem tiszta, hogy ez vajon mi. De mindegyiken megnéztem már, és semmi.
-
motrola
aktív tag
Ahol kevés a fény oda nehéz kamerát ajánlani.
Mindegyik lát de nem szinesen a saját ir ledjeivel.
A nálam szines kamerák egyike elég jó világítást kap egy a kamerától 5-6 méterre levő közvilágítási lámpától.
A másik 2 kamera viszont csak vga felbontású. Azok csak azóta színesek mióta az utcai világítást kicserélték led diódásra. Előtte csak fekete fehérek voltak.
Én nem használok wifis kamerát, valamennyi vezetékes bekötésű, és van kiegészítő ir reflektor is. -
bujdi19
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
az a baj hogy nem engedi úgy leírni ahogy te írtad mert a halvány számot nem lehet átírni :/
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
bujdi19
üzenetére
ez a portforwarding nekem nagyon nem tetszik. van olyan port amit több helyre is akarnál irányítani :S plusz a "váltások" sem stimmelnek sztem. ha mondjuk a 7777-et akarnád irányítani az 192.168.1.2 443-es portjára, annak így kéne kinéznie: 7777-7777 7777-443 192.168.1.2
-
bujdi19
tag
Sziasztok dinamikus ip esetén kell no-ip hostnevet bekell állítani vagy elég annyi hogy a a portokat átírányítom??

szerintetek ez jó beállítás 2 kamerára? minden portot átírányítottam.
Ez a 3 portja van a kamerának és nem tudom melyiket kell átírányítani.
próbálgattam elindítani de nem sikerült
ezzel a beállítással mi lehet a baj? -
-
-
motrola
aktív tag
A fizetési oldalt amikor feladja akkor lehet ott megjegyzést tenni, én oda szoktam beírni, hogy EU csatlakozóval kérem. De az eladónak is meg lehet írni az ali felületén.
Szerintem előre nem látható, hogy lesz e 4-nél több kamerád, de ha igen elég a 4 csatornás is.
Kicsivel olcsóbb.http://www.aliexpress.com/item/HD-1280-720P-1-0MP-Indoor-Dome-IP-Camera-Security-CCTV-Surveillance-ONVIF-2-0-P2P/32226558957.html
Legutóbb ezt vettem tőle. A régebbi cmos kameráknak kevesebb fény kell és azok éjjel is szinesek megfelelő helyen. Ez a fullosabb kamera már több fényt igényel. -
v-man
őstag
válasz
motrola
üzenetére
Köszi, tőle jön a kamera is.
Ehhez az NVR-hez kell vennem átalakítót, vagy EU címre EU-sat küld? (A képen nem olyan.)
Ha csak 1-2 kamerát tervezek rákötni, akkor elég a 4CH verzió vagy akkor is érdemesebb a 8CH-t megvenni?A telefonos nézegetés fontos szempont. akkor ezt rendelem inkább.
-
motrola
aktív tag
http://www.aliexpress.com/store/product/Full-HD-1080P-CCTV-NVR-4CH-8CH-NVR-For-IP-Camera-ONVIF-H-264-HDMI-Network/1182439_32249912849.html?spm=2114.12010108.0.111.crlMER
Ez szinte ugyan azt tudja mint amit te kinéztél, viszont a leírása szerint olyan programot használ ami szerintem bevált. Telefonos nézegetésre.
A kamerát amit kinéztél csak valószínűsíthető, hogy kezelni fogja.
A kereskedő megbízható nekem már szállított kamerát. -
taboros
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hali,
közben fel vettem a kapcsolatot a szállítóval is. Ha nem gond, ide másolom, amit írtam neki angolul.
- I connected the camera in P2P mode. PC was 192.168.1.66. On the web browser I could connect to the camera on 192.168.1.88.
- Using the HiP2P Client I could see the picture of the camera, etc.
- Using the web browser interface I changed the network config to DHCP. Then I reboot it.
- I connected it to the router. The router "connected device summary" still shows it at 192.168.1.88 STATIC IP ADDRESS.
- My router is 192.168.1.1. DHCP is in 192.168.1.100-200 range. So it should get an address from that range, without the static notion.
- And I can't access it via the network, entering 192.168.1.88. It gives me "This webpage is not available" answerAz alhálózati maszk 255.255.255.0.
Igen, a preassigned DHCP address megoldást ismerem, sőt használom is (pl. a NAS-ra). De előbb látnom kellene, hogy a kamera kap egy DHCP-s címet, nem csak mindig a ...1.88-ra teszi magát. Nem?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
taboros
üzenetére
nézd meg hogy a kamera abba az IP tartományba rakja-e magát alapból, mint amit a hálózatod használ (leggyakrabban 192.168.1.x vagy 192.168.0.x) és az alhálózati maszk is stimmel-e (leggyakrabban 255.255.255.0). de ha DHCP-vel akarod használni az is működhet, a legtöbb routeren van olyan beállítás hogy egy adott MAC-címhez előre meghatározott IP címet osszon a router, így meg tudod csinálni a forwardolásokat is.
-
taboros
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszi.
Így ment, de csak miután átállítottam a PC IP-jáz static 192.168.1.66-ra.
Láttam is a képet.
Utána (azt hittem), hogy átkonfiguráltam a kamerát DHCP-re. Aztán a PC-t is visszaállítottam DHCP-re, a kamerát meg áttettem egy másik helyre (e közben persze újraindult). Most megint a gyári ...1.88-as static IP címet jelzi a router.

Holnap majd még1x nekiállok.
Nem egy könnyű szülés.

-
jézusom
addikt
válasz
Minstrel
üzenetére
Ezt azért írtam, mert képesek g-s routert is rásózni a vevőre nem olcsón. Valamire való router minimum N-es. De így belegondolva, ha az ember 4db 2megapixeles kamera streamjét akarja nézni...
maestro87: tényleg lehet, hogy van benne ir led, de nem látszik
a p2p nem a torrentre vonatkozi, hanem, hogy felhő szolgáltatást kapsz, de ha olcsót akarsz tökmindegy, mert a kínainál csak odaírják, aztán vagy van, vagy nincs. Egyéblént olcsóbb lenne kikábelezni rendesen azt a kamerát. Ha spórolni akarsz, akkor igazábol annyi tanácsom lenne, hogy 720p-t azért tudja, ne ilyen VGA felbontású legyen. Több tudást nem lehet elvárni ennyiből. -
v-man
őstag
hali!
ebben a topikban láttam jópár hozzászólással ezelőtt ezt a kamerát, ami megtetszett, főleg az ára miatt, eddig a banggood-on nézelődtem, ott jóval drágábban jött volna ki hasonló tudású kamera és nvr.
ehhez melyik nvr-t lenne érdemesebb megvennem?
a nagyobb azért tetszene, mert ha jól értem beletehetem a sima 3.5"-os vinyót, míg a kicsi meg mert kicsi
- viszont ennél azt írja a mozgás érzékelés még nem elérhető, az pedig kellene, ne vegyen fel állandó jelleggel.a kérdésem az lenne, ez a kamera és az első nvr a leírás alapján együtt tudna működni?
esetleg ebben az árkategóriában gondolkozva 20-25e ft-ig) van-e ennél jobb ajánlat?köszönöm!
-
taboros
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ehhez cross-over kábel kell (mert az most nincs kéznél)? Vagy más módon is megoldható?
Esetleg egy switch 2 portjára? Egyik a PC, a másik a kamera. Más semmi. Ez is OK?
-
Minstrel
senior tag
Van olyan wifis kamera ami kihasználja az N-es routert?
-
maestro87
őstag
válasz
jézusom
üzenetére
P2p miatt gondoltam, hogy torrentet is kezelni tudó router kell, de mondom nem vagyok teljesen képbe ezekkel. De ha bármilyen n-es wifi router jó p2p kamerához is, akkor jó. Egy fali konnektoros router lenne lehet a legjobb, de mindegy.
Csak beltérre lesz. Az egészet (router+kamera) jó volna kihozni vagy 15-ből. -
jézusom
addikt
válasz
maestro87
üzenetére
Torrentes router nagyihoz? Nincs semmi speckó követelmény, de ha vezeték nélküli kamerát akarsz, akkor wifis legyen, és N-es wifi szabvány alá ne add! Én most vettem archer2-t de nagyinak ez is fölösleges. 1043 jó router, főleg a v3. Az éjjellátó kamerákon van infra led, meg fogod látni. Amit te néztél az ilyen babaörző kamera.
Jó a beltéri kamera, vagy kültéri kell?
-
taboros
tag
Hali,
kaptam egy ilyen IP kamerát. Azt hiszem, a pontos típus ez: Vatel HT-W9316-Y
UPC Cisco EPC3925 routerem van. A kamera Ethernet kábelen van. De semmilyen módon nem tudom elérni (böngésző, hozzá adott SW, 3rd party tool-ok).
Ping-etve néha, egyszer-egyszer már sikerült elérni az IP címét (192.168.1.88). De legtöbbször "Destination host unreachable." A router "connected device summary"-ban látszik, hogy static IP address-szel fenn van, látszik a MAC address is. Más semmi.
Valami ötlet vagy ez DOA, vissza cserére
?Köszi
-
maestro87
őstag
válasz
jézusom
üzenetére
Egy teszt szerint jól lát a tök sötétben is, de azt tényleg nem figyeltem, hogy nem is wifi-s.

Tudsz ajánlani kamera+router párost? P2p kamera jól hangzik, de ahhoz nem kell legalább egy torrentes pl. wdr1043nd router a nagyihoz is? Ezekhez a netes dolgokhoz (dns...) nem nagyon értek, így a legegyszerűbb (és persze a legolcsóbb) megoldás érdekelne elsősorban.
-
jézusom
addikt
válasz
maestro87
üzenetére
Ez nem wifis, nem is éjjellátó. Szerintem csak sd-re ment.
Wifis kamera kell, akkor wifi router nagyihoz, a rögzítő oldalra pedig mindegy milyen router, de porttovábbítást kell állítani, és regisztrálni egy dinamikus dnst. Esetleg p2p kamerához nem kell portokat állítani, meg dyndnst.
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Ki kellene építenem a nagyinál egy "biztonsági rendszert" (1db kamera), mert szerinte állandóan feljárnak hozzá megdézsmálni a befőttjeit
, meg tűnnek el tőle dolgok. Én mindig azt mondom neki, hogy az alzheimer járkál fel hozzá, de meg van győződve róla hogy nem.Szóval kellene egy kamera oda és ami fontos hogy éjjellátósnak és vezeték nélkülinek kell lennie, és a mozgásérzékelősök előnyben részesülnek. Viszont egy olyan rendszert kellene kialakítani, hogy a 100km-rel arrébb lévő router rögzítené a "műsort" vagy feltöltődne valamilyen felhőtárhelyre. Ezt a Xiaomi kamerájával meg lehetne oldani?
Itthon egy TP-link WDR4300-as routerem van, a megfigyelt lakásba meg valami olcsó és használt is megfelelne apróról.
Minél olcsóbb megoldás kellene, ezért külföldről rendelném meg hozzá a cuccokat (banggood, gearbest stb).
Mit ajánlotok erre a célra?
Búék.

-
motrola
aktív tag
válasz
jézusom
üzenetére
http://www.szatellit.hu/sites/default/files/attachments/gni8240dn-uzembehelyezoi.pdf
Ezt átolvasva minden világosabb lesz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rcreations.ipcamviewerBasic
Ez egy viszonylag jól bevált program kamerák kezelésére telefonon és tableten.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen kamerát: link
Miért lehet az, hogy telefonon sehogy sem tudom a képét megnézni? Kipróbáltam legalább 10 programot, de ha nem wifin csatlakozom, akkor egyszerűen nem akarja az igazságot. Ami érdekes, hogy ha mobilhálózaton simán böngészőben írom be a dyndns címem, úgy jó, mert le akarná szedni a hozzá való plugint, de ugye azt iOS-en hiába.
Van esetleg ötletetek?

-
bujdi19
tag
Köszönöm a segítséget FireKeeper és Minstrel írok ha esetleg elakadtam vagy sikerült
Üdv. -
Dolphine
addikt
válasz
Minstrel
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen az ajánlást!

Tud mindent, ami a leírásban szerepel?
Azért nem szeretném rögzíteni, mivel albérletben vagyok. Ha nekiállnék furkálni, nem biztos, hogy a tulaj megdicsérne érte!
Féltem ettől az emailes dologtól!
Pedig ez nagyon fontos lenne!
T-Home a szolgáltatóm, nem tudom, hogy az email fiókhoz tartozó smtp szolgáltatása okés vajon? -
Minstrel
senior tag
válasz
Dolphine
üzenetére
Ez most elég jó áron van [ESCAM QF001 720P] Azért valahogy jó lenne rögzíteni a kamerát, mert ha épp észreveszi az illetéktelen személy, akkor csak zsebre vágja az egészet, ahogy van. Emailes riasztás sajna gmail miatt kiesik, ha csak nincs valami jó smtp szolgáltatód.
--
Email-es témáról még. Kínai eladójóbarátnak írtam, hogy gmail nem működik, ekkor adott egy tippet, hogy qqmail-el próbáljam ki, valami kínai cucc. Működött is azzal az fiókkal amit próbára adott, de azzal se mindig jöttek a riasztások, viszont a teszt általában megjött. Én is regisztráltam sajátot, de azzal már a teszt se jön. Amúgy a regisztrációtól számított 14. napon lehet csak bekapcsolni az smtp/pop3 szervert a fiókbeállításoknál. https://en.mail.qq.com/
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
bujdi19
üzenetére
a belső hálón lévő IP-t beírva nem is fog menni.
két lehetőség van:
-ha a kamerához tartozik valami p2p szolgáltatás, akkor bármilyen további beállítás nélkül, annak a segítségével, ez gyártónként változhat, keresd fel a weboldalukat.
-ha nincs ilyen, akkor kell regisztrálnod egy dinamikus DNS szolgáltatásra (mivel gondolom dinamikus IP címet kapsz a szolgáltatódtól, pl xDSL-nél). ajánlom a no-ip-t. így változó IP-hez kapsz ingyen egy domain nevet amit böngészőbe beírva elérhetsz távolról, de ehhez a routerben a dyndns-t be kell állítani. továbbá kell csinálnod egy port forwardingot, amivel az általad tetszőlegesen kiválasztott (lehetőleg másra nem használt) portot tovább kell irányítani a kamera IP címére, a 80-as portra. megpróbálhatod a 80-as portot is átirányítani, de azt van hogy blokkolja a szolgáltató. arra figyelj, hogy ha nem a 80-as port lesz átirányítva, akkor az eléréshez a böngészőben be kell majd írnod a kiválasztott portszámot is a cím után. tehát ha a no-ip-hez beregisztrálsz és csinálsz egy bujdi19.ddns.net domaint, és az 12345-ös portot irányítod tovább a kamera felé, akkor a böngészőbe azt kell majd beírnod az eléréshez, hogy http://bujdi19.ddns.net:12345
ugyanezt a forwardingot minden más eszköznél meg kell csinálni egy tetszőlegesen kiválasztott portra, ha azokat is el akarod érni távolról. -
Dolphine
addikt
-
Minstrel
senior tag
válasz
bujdi19
üzenetére
Az semmiképp se működik ha máshol próbálod a kamerát elérni csak simán az ip címén keresztül. Ha nem fix ip címed van az otthoni netednél akkor be kell állítani egy ddns szervert. Én úgy tudom csak a no-ip ingyenes, én is ezt használom, de lehet van jobb is, itt van egy leírás a beállításhoz: [no-ip regisztráció]
-
bujdi19
tag
Sziasztok tudna valaki segíteni miért nem tudom elérni az otthoni kamerát a munkahelyemről netezve? Switch routerbe van bekötve és az a modembe valamint az nvr is a switch be van bedugva otthon mindent szép és jó neten is tudom nézni a kamerákat de a hotspotról már nem mi lehet a baj? Próbáltam a kamera ip címét beütni és úgy elérni de nem sikerült. Foscam FI9900P ip kameráról lenne szó.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tudtok nekem javasolni olyan IP kamerát, ami a távolról is elérhető és a T-Home féle Speedport W 724V Routerrel is barátságban van?
A válaszokat előre is köszönöm!

-
btz
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Alap, igen.
Legújabb fw, factory reset minden, upnp be/ki, ip variálás, stb... -
VANESSZA1
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
+1

-
littledon
tag
Sziasztok!
Ip kamerát keresek. Melyik márkát ajánljátok? Legutóbb Vivotek merült fel de gondoltunk mág geovision és hikvision kamerára is.
Ami lényeges lenne a maximális megbízhatóság, olyan márkát keresek amelyiknek sok éves tapasztalata van a biztonságtechnikában... lehetőleg profi kamerarendszer érdekel amit nagyobb gyáraknál és bankoknál használnak. Fontos lenne a támogatottság és, hogy itthon ismert legyen valamint az esetleges későbbi bővítés se okozzon gondot...
A fenti 3 márka is érdekel de nem feltétlen ezek, csak ezekre találtam rá. A lényeg tényleg a minél magasabb minőség és minél profibb cucc megtalálása természetesen az ár érték arány számít de mindenféleképpen a felsőkategória érdekel...
-
boati
csendes tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Ott tartok a problémámmal,hogy sikerült megcsinálni firmware feltöltést a kamerára.Sajnos nem működik továbra sem.5.2.8-as firmware volt rajta,amit sehol sem találok.Hosszas keresgélés után olyan infókat találtam,hogy a kínából rendelt kamerákkal vanak ilyen gondok.Eddig úgy néz ki,hogy nincs megoldás.Úgyhogy akinek ilyen kamerája van,az vigyázzon a frissítésekkel!Lehet,hogy dobhatom a kukába???Valakinek ha van még ötlete szívesen meghalgatom.
-
btz
addikt
Üdv!
Használ valaki dlink dcs-933l ip kamerát? Az a gondom veleük (2db) , hogy ha a router wifije megszakad, mondjuk egy újraindítás végett akkor nem kapcsolódik vissza a wifire a kamera némely esetben.
A kamerák wifi extender ként is működnek és ilyenkor ssidt is kezdenek sugározni dcs-933l-mac cím utolsó 4 karakterével pedig az üzemmód be sincs kapcsolva. Árantalanítás után újból jól működnek, csatlakoznak a wifi routerre és az ssidt sem sugározzák. -
jézusom
addikt
válasz
Norbi27
üzenetére
Ha rendes POE tápfeladót vettél, az nem 12v, hanem 48v viszont a kamera annyit állít elő magának. Ha van egy 12 voltos tápod, küldd el másik kábelen, és arról szedd le köthető "táp apával", feltéve, hogy van a kamerának rendes tápbemenete.
Tehát a kamera UTP-n 48v-t vár, a tápcsatin 12-t!
-
-
Sziasztok
Van egy Qnap TS-251 NAS szerverem. Ehhez rendeltem Kínából egy Hikvision ip kamerát, és egy tápfeladót. Az lenne a kérdés, hogy a kamera felöli oldalra kell-e még pluszban táp leválasztót tenni, vagy a kamera le tudja venni a lan csatlakozóján a tápot. A leírása szerint tud poe-t. Kb 25-30 méter kábel lesz a kamera és a switch közt. Elég arra egy 12V 2A-es táp?
Előre is köszi a válaszokat -
motrola
aktív tag
válasz
daniel2121
üzenetére
Régebben csak 1 volt, lehet változtattak rajta. Már egy jó ideje nem használok synology servert.
Az első üzembehelyezéskor úgy is kiderül.http://synology-forum.hu/ esetleg itt nézz körül.
-
motrola
aktív tag
válasz
daniel2121
üzenetére
https://www.synology.com/hu-hu/compatibility/camera
Csak az itt található kamerák esetén garantált a működés. Az alap licensz 1 kamerára szól. Ha több kamera kell venni kell licenszet.
-
daniel2121
őstag
Synology nas-hoz kellene 2db kamera. Poe-és switchre lenne téve. Tud így működni ill.érdemes-e és mi ajánlott 20k/db körül dome kamerák közül?
-
boati
csendes tag
Na ezt most már tényleg nem hiszem el
.
Megkerestem a kamera frissítését.Szépen rá is töltődött ,és már egy órája újra indul és indul és indul.Meguntam kikapcsoltam.sadp megtalálja és vmi 4.0.8-as softververziót ír ki amikor 5.2 volt és 5.3-at töltöttem rá.Semmire nem reagál a RESETRE sem, a beállításokat nem tudom elérni az infra ledek folyamatosan világítanak.Lehet,hogy csak sikerült kinyírjam a kamerát???"DS-2CD-Min system "ezt írja ki a kamera tipusnál a sadp-ben. -
boati
csendes tag
Úgy állok,hogy időközben megoldódott a problémám.Leírom,hátha érdekel valakit:Írtam itt a cisco-s fórumra is, és ott tanácsolták hogy írjam be a modem DMZ-be a kamera ip címét.És lássak csodát megoldódott az egy hetes szenvedésem.Tökéletesen műxik a ddns.Azért még az ezviz-t is megpróbálom.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondjuk a lila kockák az én művem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ezzel a beállítással mi lehet a baj?

Pedig ez nagyon fontos lenne!

.
vacs