Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunberci
senior tag
válasz
sambenez
üzenetére
Valahogy meg kell oldani a problémát, ha máshogy nem megy akkor szolgáltató váltással, nevezhetjük ezt Feucht problémának, de ez a probléma egy átlagos vevőt egyáltalán nem érdekel.
Neki az a fontos, hogy a megrendelt terméket a lehető legrövidebb idő alatt át tudja venni. -
kunberci
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Én már a 16. levélváltásnál járok a Reolink support-nál, nálam kétszer a DHL "szállította volna" a csomagot, most a DPD fogja szállítani, remélem ez már ide fog érni.
Országra Hungary kellett volna írni. Én is angol-magyar fordítóval csináltam, simán el tudtunk levelezni.
Esetleg említsd meg, hogy jó lenne másik szolgáltatóval szállítani a csomagot, mert a Feucht-i helyzet tarthatatlan, ott sorra tünnek el a csomagok (elnyeli őket a föld), már sokadjára másnál is.
Esetleg DPD? -
Kvardlipot: "hálózat nélkül tud mozgást rögzíteni az SD kártyára?"
Emlékeim szerint igen, de kipróbálni nem tudom és tévedtem, mert tud ember felismerést a Xiaomi kamera!
Oldal tetején a topikösszefoglalóban olvasd el a Xiaomi részt!fanci: böngészővel és pc reolink appal és mobil reolink appal IP alapján!
10-ből 9 kamerának van webböngészős felülete: egy pc/laptop-on Edge böngészőben beírod a kamera IP címét és működni fog.
Oldal tetején a topikösszefoglalóban olvasd el a Hasznos linkek, tanácsok vásárlás előtt > Böngészős felület elérése (élőkép és beállítások módosítása Edge böngészővel a helyi hálózaton) + videó leírást!
De, van olyan Imou kamera, ami pont nincs webböngészős felülete.
Topikösszefoglalóban az Advanced IP Scanner megkeresi a hálózaton a kamerádat és próbáld ki, hogy be tudsz-e lépni!Patafi: nem tudom hol-hogyan próbáltál keresni, de tessék:
- Imou Ranger 2 > 2MP@FHD vagy 4MP
- Tp link Tapo C200 > csak 15fps
- Reolink E1 Pro
- drágábban akár Hikvision -
Patafi
újonc
Sziasztok!
Segítsetek! Már két hete ezeket keresem a neten, de nem találok megfelelő kamerát. Nem hiszem el hogy nem létezik, csak biztos én nem találom.
Olyan wi-fis-s, beltéri kamerát keresek, ami minimum HD, de inkább FullHD felbontáson tudja a 25 FPS-t, pc-n/laptopon nézhető és irányítható, Sd kártyára rögzít, hálózati töltés közben is rögzít. Bármilyen ötlet érdekel ( akciókamera, webkamera, IP, Dóm…). -
kunberci
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Nekem most küldik el harmadszorra a csomagomat (2db. Reolink RLC 510A kamera). Szeptember 11.-én rendeltem meg, most október 21.-e van, és még nem érkezett meg a kamerám.
Furcsa dolog, hogy ami Feucht-ba ment, az mind a két csomagom eltünt (ilyet nem is merek feltételezni, hogy ellopták). Most harmadjára Bréma-ban van a tranzitban, remélem ez talán meg fog érkezni.
Arról meg nem is beszélve, hogy már ez előtt is hónapokat vártam a kamerára az Alza-nál, és ott visszamondtam a rendelést. Most viszonylag jó áron, már náluk is van Reolink RLC 510A kamera. 28290 Ft.De minél később kapja meg az ember a megrendelt terméket, annál jobban fog örülni.
Neked is meg kell reklamálni a support-nál.
-
nihill
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
4+4=8 na persze, ha 1 lada 100-al tud menni, akkor 2 lada hánnyal tud menni? 
köze nincs a 4K-hoz ennek a kamerának. -
Üdv!
Nem találtam róla infót, a Xiaomi MI Home 360 (MJSXJ05CM) tud értesítést küldeni e-mailben, ha bármilyen mozgást érzékel? Illetve tud ember felismerést vagy inkább a mindenre riaszt kategória?
-
nihill
őstag
válasz
jézusom
üzenetére
Én legalább 8 megabitre, szerintem kb. 5-6 alatt az apró részletek már mosottak tudnak lenni, éshát ha már 4k egy kamera, legyen is kihasználva a minősége rendesen.
#21973 dabgergo
Benne van az összefoglalóban hogy pontosan mit és mivel használok(-tam). Azóta már bővült a rendszer, majd lehet csinálok újabb mérést, mondjuk éjjel infrával is hasznos lenne. -
[w]
őstag
a Reolink kamerákat lehet-e internet nélkül csak simán helyi hálózaton visszanézni?

-
jézusom
addikt
4k kamerákat mekkora bitrátára szoktátok állÍtani?
-
nihill
őstag
válasz
dabgergo
üzenetére
A szünetmentessé tétel a kiépítéstől függ.
Ha az Annke NVR-be van dugva minden kamera, akkor elég venni egy szünetmentest és beledugni az NVRt, kész is vagy. Nálam is így van.
Ha van olyan kamera ami nem innen kap tápot, külön POE switch, stb, akkor azért érdekesebb a történet.. -
dabgergo
őstag
Most h az Annke kamera rendszer stabilan működik és az építkezésnek is nagyjából vége két dolog jutott eszembe: a felvételeknek legalább egy részét, mondjuk utolsó 24 órát jó lenne felhőbe is feltenni biztonsági okokból, ill. hogy szünetmentesség kéne tenni az egész rendszer h áramszünet esetén is legyen felvétel.
Első kapcsán: valahogy megoldható szerintetek h mondjuk Google Drivba felmenti a rendszer az utolsó X órát?
Második kapcsán: ehhez végképp nem értek, mennyire nagy falat szünetmentessé tenni? Legtöbb helyen ez meg van oldva, nem?
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Mostanában látok ilyen dupla lencsés kamerákat, persze írják, hogy optikai zoom, keverik a digital zoom-al a fogalmakat a hírdetésben. Mit tudhatnak ezek valójában, érdemes ilyenbe beruházni, érnek valamit nagyításban? -
jézusom
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
-
Marci112233
addikt
válasz
jézusom
üzenetére
Halványítottam ott az SKU után hogy N46PCK+I91BL*8
Az első betű és számsor az NVR. Utána lévő betű és szám a kamera típusa. és végül a kamerák száma.16 csatorna és H800 esetén a linkelt rögíztőt kapod a leírás szerint, de a kamera száma változik attól függően milyen kamerát is választasz, avagy Turrent, Bullet, Dome
-
jézusom
addikt
A kamera szetteknél (még mindig annke) a H800 szettnél melyik kamerát, és melyik NVR-t adják? És tényleg jól értelmezem, hogy 16ch rögzÍtőt adnak 8 kamerával? Mert a leÍrásban 8ch input van...
-
nihill
őstag
válasz
jézusom
üzenetére
Ahogy látom a különbség az upgraded javára a 2db HDD kezelése, dupla lejátszási sávszélesség, külön, kameráktól független riasztási bemenetek, lehet talán a menüje is újabb de ezt csak tippelem.
Ezek nem rossz dolgok, de ha nincs szükség rájuk, teljesen jó cucc a "sima" is. -
jézusom
addikt
Sziasztok!
Annke oldalán van pár fajta NVR.Sima 4k 8ch 130USD, valami "upgraded" 4k 8ch ANP800 270USD. Persze ugyan Így van 16ch is nagy különbséggel.
A készülékházon kÍvül nem nagyon láttam különbséget.Szerintetek van valami érdemleges különbség?
-
Dagaddt
aktív tag
Szervusz!
Nem azzal használom mint mondtam gyakorlatilag dahua (a saját menüjéről ismertem fel és az ip scanner kiírja dahua nem azt hogy technaxx így DMSS appal) 1db van belőle és kb. 5éve már, de "most" vettem még 2db imou-t is. A wifi-s kapcsolattal nem tudom mi van, volt de rádugtam utp- vel minden frankó. Nem vagyok elég hozzáértő (a hálózatokhoz főleg), de egy kis anyagot csinálhatok. Csak most már sztm elég drágák ezek is ezért vettem imou-t kiegészítendő. Sajna egyik sem poe-s akkor valahogy úgy gondolkodtam hogy (a mellett h nem akartam sokat költeni, úgy is valahogy ellátom táppal...) no ezt már megbántam. Még legalább 2db-ot be kell pár éven belül szereznem na azok tuti poe képesek lesznek és hát maradok a családban szóval valószínű dahuák.
-
válasz
Dagaddt
üzenetére
Szia.
Nincs akadálya, de:
- van neked ilyen kamerád, vagy komplett rendszered?
- ha van, akkor kérlek írj egy kis beszámolót/mini tesztet!
- ha a My Technaxx IP Cam mobil app kezeli, akkor az nem túl jó, mert 3 éve kapott utoljára frissítést. -
Dagaddt
aktív tag
Azt javallom, hogy a (technaxx) is az ajánlható márkák közé kerüljön.
Nem tudom, hogy volt e róla korábban szó, de gyakorlatilag átcimkézett dahua kamerákról van szó tehát jobb minőségűek mint a kistesó IMOU kamerák, ugyanakkor elég korrekt áron adták őket. Azért multidőben írom mert mióta így hasít a forint azóta mindennek elszállt az ára. -
Dagaddt
aktív tag
Talán itt lehet a gond?
[kép] -
Dagaddt
aktív tag
Szervusz!
A közelebb vitelt mindenképpen megpróbálom, de korábban működött erről a távolságról és ha a routeren keresztül látom felcsatlakozva akkor gondolom nem ilyesmi a probléma. A megérzésem, hogy ez valami beállítási dolog lehet csak nem tudom hogy a routeren vagy a pc-n kéne állítani, esetleg a kamerán.
Advanced IP Scanner ezt a kérdőjeles elérhetetlen vmit látja: [kép]
-
válasz
Rockybro
üzenetére
Szia.
A pet detection még béta állapotban van, de ha 8 MP-es kamerát veszel, akkor abban már benne van.
Ftp szerverre tudsz menteni ha az megfelel, Reolink felhőbe nem.Dagaddt: szereld le a kamerát és vidd közelebb a routerhez, ha így működik, akkor egyértelmű, hogy gyenge a wifi.
Topikösszefoglalóban az Advanced IP Scanner megkeresi a hálózaton a kamerát.lelkes73: a youtube tele van Tapo C200 beüzemelő videókkal, úgy talál menni fog.
jézusom: nálam win 10-en jól működik a VMS 2.0, ott valami beállítás hiba lesz
-
Rockybro
tag
Sziasztok! Pár kérdésem lenne Reolinkkel kapcsolatban, ha valakinek van tapasztalata:
- A vezetékes kameráknál van lehetőség felhőbe menteni? (NVR nélkül) A Reolink Cloudnál valamiért csak az akksis kamerák vannak felsorolva.
- A pet detection mennyire működik megbízhatóan, érdemes amiatt drágább modellt választani?Köszönöm!
-
Dagaddt
aktív tag
Sziasztok! Tudom, hogy alapelv h inkább kábelezzünk, de jelenleg egy wifire csatlakozó ipc-vel van problémám (nem látom) és keresem a miértjét. A kamera már csatlakoztatva van a wifi routerhez (ha mint rendszergazda belépek a wifi router menüjébe ott látom mióta van a hálózaton és ott a mac címe) Azonban a pc nem látja nem tudom pingelni sem és arp -s paranccsal sem tudom mondjuk újra definiálni az ip címét. Pedig egy tartományban vannak. Kérnék tanácsokat, hogy hol lehet a gond!
Esetleg csinálhatok rajzot, bár nem hiszem, hogy érdemes! -
dkpisti
tag
válasz
varmi2
üzenetére
A tp-link routeren kivan szedve a dhcp(lanba van dugva a modemtől jövő utp) a modem szolgál dhcp szervernek igen.Van még a tplink ruter után kötve még egy ruter nemszerettem volna ha ütköznek a cimek ezért van kikapcsolva.Jelenleg probaüzemre a modemről megy a kamera azzal oké-
-
dkpisti
tag
Sziasztok! ip kamerát raknák össze.
Adott egy szolgáltatói ont abbol megy utp egy tplink archer c5 routerbe dhcp off-all.2db DAHUA IPC-HDW5541T kamera.A tplink után raknák egy TP-Link TL-SF1005P poe switchet erről kapná az áramot plusz az adatot a 2kamera.Micro sd-re vennének fel a kamerák.
Müködőképes a dolog? Köszi előre is
-
Dictator^
veterán
Hallottatok olyanról, hogy Hikvision kameránál ha egy idő után valamiért nem kap áramot POE-ről, de ha betápolom 12V-ről, akkor működik a kamera?
Több ilyen kamerával találkoztam, és 12V-os tápról üzemeltethető, de POE-ről nem kap áramot. POE switch jó, a többi kamerát ellátja megfelelően.Jelenleg ha ilyen kamerát életre akarnék kelteni, akkor az a POE adapter ami egy UTP > UTP / 12V csati-ból áll, az életre keltheti a kamerát?
Nem szeretnénk kihúzni konnektort, esetleg semmi egyéb vezetéket a kamera közelébe (tetőtér). -
lelkes73
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
Vásároltam egy tapo 200 at.app letöltve viszont nem párosodik a telefonnal.A teló wifije látja akamerát viszont azt írja csatlakozva nincs internet kapcsolat
Ha átlépek a teló wifijére eldobja a tapót.
Tapót és a telót nem lehet egyszerre csatlakoztatni a wifi hálózatra.
Mit kellene tenni hogy működjön?
Digi net.
Segítségeteket megköszönöm -
[w]
őstag
ez itt inkább off, de arra van tapasztalat, hogy más lehetőség hiányában a távelérésre melyik szolgáltató mobilinternet-előfizetése a legjobb/legkedvezőbb?
-
jézusom
addikt
Az új VMS-el van egy kis problémám. Lehet hogy csak winfos nyűg de régebben nem Így volt. Szóval ha becsukom a progit, akkor tálcára kerül, és onnantól nem tudom megnyitni ismét, hanem csak rinyál, hogy már fut. A tálcán lévő ikont meg hiába kattingatom. Nálatok is igy van?
-
topi66
aktív tag
válasz
jézusom
üzenetére
Az akkut nem üzemeltetheted 12 voltról,hiszen nyugalomban 12,4-12,8 között van,a töltés pedig 13,5-14 között ajánlott. A kamerák kacagva bírják ezt a kis plusz feszültséget,a nagyon gagyikban az infa élettartama csökken le a túlhajtás miatt,de itt évekről beszélünk. Cserébe a kameráid szünetmentesek lesznek. Nem kell segédtáp. Amennyiben túl akarod lihegni akkor tegyél egy ilyet [link] 3-4 kamerát hűtéssel elvisz.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Tudnatok ajanlani egy kulteri kamerat, ami:
WiFi-s, van benne ejszakai mod, kb 15-20 meter latotavolsag eleg, van benne szirena, tud SD kartyara rogziteni, amit szamitogeprol es mobilrol vissza tudok nezni, Google Assistant kompatibilis. Bonusz lenne, ha lenne benne vilagitas igy nem kene pluszban lampat is vennem. De ez nem kotelezo
Reolink rlc-511wa-t neztem, bar ugy latom, hogy lampa nincs benne, az inkabb csak segedfeny a rogziteshez?Koszonom szepen a segitseget!
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Annkee rögzítőben át tudom írni, hogy ne a 192.168.254.1 - 8 -ig ip-t kapják a kamerák, hanem a hálózatomét? Vagyis, ha átírom a kamerákét egyesével után a felismeri a rögzítő? -
jézusom
addikt
Hali!
Sajnos analóg topikot nem találtam, de lenne egy kérdésem.
Makrai központi tápnál akksis módra azt Írja, tekerjük fel a potit 13,8 voltra, és a kamerákhoz meg tegyünk segédtápot mert a kamerákra is kiküldi a 13.8at WTF? Ez tényleg? Nem lehet simán 12 volttal üzemeltetni az akksit? Vagy nem lehet megúszni a segédtápot? -
i777
csendes tag
Hello srácok!
Segítsetek nekem légyszí!
Utcafrontra kellene nekem, utcával párhuzamosan ~15m szakasz belátó kamera + nvr.
Van közvilágítás. Tippeltem egy annke nc800-t. Ajánlanátok?Ha az anke honlapján rendelném, akkor eljön most + vám és áfa nélkül?
Ha az amazonnál, akkor elhozzák + vám és áfa nélkül?Köszi
-
Pille99
tag
Sziasztok,
Konkrétan mennyi az élettartama a Hikvision kameráknak?
Normális, hogy 5 évesen már döglődik?AZ első kamerám egy Y-cam volt, az még működik, pedig 12 éves.
-
Lecsoo11
csendes tag
Sziasztok!
Vettem 2 Dahua IPC-HFW1230S-0280B-S5 kamerát, és kettő Ubiquiti 24V 0.5A tápfeladót, de a kamera úgy néz ki be sem kapcsolt. Próbáltam 12V-os külön táppal, de azzal sem. Csak az egyik kamerát próbáltam a POE táppal, mert rájöttem hogy lehet túlfeszt adtam neki vele(?). De a második kamera sem csinál semmit a 12V tápról, pedig azt csak azzal próbáltam. A switch amibe bedugom a kamerát nem jelzi, hogy be lenne dugva bármi is, nem villan fel a led a csatlakozó mellett.
Valakinek van valami ötlete mi lehet a bajom? Teljesen tanácstalan vagyok, még nem dolgoztam ilyen IP kamerákkal. -
gilimbgalamb
tag
Üdv!
A Reolink 510wa tud sd kártyára 24/7-ben rögzíteni?
-
Papamaco
tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem, használ e valaki Identivision gyártmányú (IIP-L3201VFWP ALLIGATOR ) típusú kamerát? Ha igen, hogyan lehet ezt a típust gyári alapállapotba vissza állítani úgy, hogy nem tudom az ip címét a kamerának? Van e esetleg valami módja a Reset-nek? -
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a megfelelő kamera kiválasztásában.
Eddig egy Imilab EC2-őt használtam, de szeretném lecserélni mert hát nem vagyok valami elégedett...
Mindenképpen WiFi képes eszközre lenne szükségem, az AX router közel van, stabil a kapcsolat a lakásban minden eszközzel, így ez szerintem nem jelenthet gondot.
Ami fontos, hogy Synology NAS-ra menne a mentés, tehát ezzel kompatibilisnek kell lennie. Néztem az erről szóló listát, de végtelen, így inkább ajánlások mentén folytatnám a keresést. Formára nincs követelményem, minden típust el tudok helyezni.
Kettő darab kell majd, darabonként 20-30k a keret.Tudnátok nekem ajánlani ?
Köszönöm!
-
kunberci
senior tag
válasz
kunberci
üzenetére
De minden rosszban van valami jó is, előkészültem a kamerák dobozaival (szerintem a kültéren használt kamerák csatlakozásai mindenképpen dobozba kerüljenek). Nekem bőven megfelel az 500 Ft-os doboz is, én tuti nem adnék ennyit egy Annke vagy egy Reolink dobozért.
Meg amúgy is úgy akartam felszerelni, hogy semmilyen lyukat ne kelljen fúrni a házon.
Ez már kész:[kép].Ez még alakulóban, egy kicsit rossz a kép:
[kép]. -
kunberci
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Nem kell izgulni, nekem a szeptember 11.-én megrendelt két Reolink RLC 510A kamerám még nem ért ide, szintén Feucht-nál nem ment tovább, most várom a második szállítmányt, remélem az már valamikor ideér.
Finoman fogalmazott a Reolink support, "elveszett a csomag", szerintem csak simán nem tudta, hogy észak, nyugat, dél, vagy kelet felé vegye az útirányt. Ezért ott maradt helyben. Az már csak hab a tortán, hogy ezekre a kamerákra, már az Alzánál is több hónapot vártam, mindig kitolt határidővel, tehát már vagy 3-4 hónapja várok a kamerákra. Az Alzás rendelést hosszú várakozás után visszamondtam, lehet, hogy az általuk rendelt kamerák (itt a nagykerre gondolok) sem tudták merre induljanak el, és lehorgonyoztak Feucht-nál. -
body007: alapból a kamerák firmware-ét nem lehet csak úgy cserélgetni (egy-két kivételtől eltekintve), ha a xiaomi-kami kamerád ennyit tud, akkor kénytelen leszel egy komolyabbat
vásárolni.Bolobi: egy laptop/asztali gépről Edge böngészővel el fogod érni a rögzítőt:
Oldal tetején > Topikösszefoglaló > Hasznos linkek, tanácsok vásárlás előtt > Böngészős felület elérése (élőkép és beállítások módosítása Edge böngészővel a helyi hálózaton) + videó.
Esetleg az Otthoni hálózat topikba is nézz be. -
Bolobi
tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb topicot ezért itt kérdezem.
Van egy Hyundai NVR em , 4 kameràs Poe. Meg vagyok vele elégedve de nem tudom a ddns-t összehozni benne, a spájzban van az egység(itt volta legkevésbé útban), de nem kényelmes itt àllítani bármit is, de nem engedi konfiguràlni màshonnan amíg nincs beállítva ddns. Mellé tettem egy Asus N18U régi routerem ami repeater modban van és egy TP Link ax1500-ra kapcsolódik, ami meg PPPoe móddal a netre.
Valaki tud ebben irànymutatàs adni hogy mit hogy kellene? -
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Annke NVR működik vezeték nélküli egérrel? Ha igen akkor Bluetooth vagy Wifi-s legyen?
-
ICSee és XMEye appot használó kamerákhoz elérhető a VMS 2.0-s verziója (win pc-re).
Anbuix, Besder, Boavision, Escam, Hiseeu, Misecu, Techage, Smar, Usafeqlo stb ...
Letöltés itt. -
válasz
gilimbgalamb
üzenetére
Az Annke 5 MP-es, kb 20 méterig fog látni, a Hik 2 MP-es, kb 10 méterig fog látni.
Sajnos nem írtad, hogy milyen messze van a kerítés pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
4+4=8 na persze, ha 1 lada 100-al tud menni, akkor 2 lada hánnyal tud menni? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bigrock