- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
danteshell
senior tag
A Quartz.dll a directx része. DX8-ban még csak béta verziójú, DX8Aeng-ben már kész. Nekem is voltak gondjaim vele.
-
guest
veterán
Hali!
Kössz a tippeket, a Win-t már frissítettem, nem oldotta meg, de a radlight-ot még nem próbáltam. Ja, azért idegesít, mert a melóhelyen h'ót ugyanazokat a codec-eket használom, ott meg megy minden rendesen. Na mindegy, re-reinstall, meg Radlight, aztán meglátjuk.
Joz -
McJames
senior tag
Előbb próbáld ki a RadLight-ot )([L]http://www.radlight.com[/L]). Ha jól emlékszem v3.03-tól már nem MédiaPlayar alapú, nem rossz, sőt...
98/SE/ME/2000/XP alatt megy, bár utóbbi alatt most éppen nem működik a sub - legalábbis nálam. -
Ga
tag
üt=ült
-
Ga
tag
A quartz.dll akkor szokott hibázni, ha sérült avit, divx-et próbálsz lejátszani.
Nálam volt már olyan is, hogy egy prg üt rá az egyik kódekra és szintén halott volt a lejátszás...
Ajánlom a ME-reinstallt, lehet, hogy elég a frissítés is, és akkor a progik megmaradnak. -
guest
veterán
Hali!
Kicsit kezd ez a dolog kiborítani, pedig nem vagyok láma. Se avi-t, se mpg-et nem tudok lejátszani, mert valami Quartz.dll hibáz. Pedig asszem minden jó. Dxiag ok, divx 4.12, DX8.1eng, legújabb hivatalos ATI driver, meg minden frissítés mediaplayer-hez megvan. Lehet, hogy a Radeon Tweaker? Minden ötletet szivesen veszek.
Köszike: Joz
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest