- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
Aktív témák
-
Alkarcsont
senior tag
Szerintem lehetséges az is, hogy a házad összezár valamit az alaplapon. Ahova felszereled az alaplapot és vannak ilyen púpok, azokra tegyél szigszalagot a csavarok alá meg egy papirdarabot. Nekem ugyan ez volt most igaz én nem alaplapot, hanem házat vettem, de a lényeg ugyan az bele kellett rakni a lapot a házba elvileg minden frankó volt aztán mégsem, de miután ezeket megcsináltam a gépem ismét működik :DD
Ja igen hogy megbizonyosdj róla tényleg ez-e a baj szereld ki az alaplapot a házból és úgy indítsd el, én ebből jöttem rá, hogy valami érintkezési gond lehet, mert így meg ment cucc
[Szerkesztve] -
naga
senior tag
Bios törlésre kellene rábírni valahogy szerintem, lehet például, hogy az előző tulaj memóriái más időzítéssel mentek, mint a tied, és ezért se kép se hang. Nézd meg a leírást is, hátha van valami bill. kombináció a cpu/mem. beállítások törlésre (Abit AN7-nél csak ez segített gyorsban, cmos clear nem).
Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest