- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
umek
tag
működik a cucc. és istenkirály. kivettem a házból, kábeleket újra szépen rádugdostam, és láss csodát, elindult. azóta meg megy mint a szél. thx a helpet mindenkinek. :C
-
umek
tag
és ezt hogy tudom megtenni anélkül, hogy lássak akármitis a monitoromon? :)
-
umek
tag
válasz
Alkarcsont #23 üzenetére
ja, nem netközelben leszek hétfőn, csak a szóban forgó gépet nem látom hétfőig. sorry ha félreérthető voltam.
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET!
a további ötleteket örömmel fogadnám.
Az eredmények csak legkorábban hétfő este lesznek meg. remélem jó lesz a cuccos. -
umek
tag
szerintem nálad egyszerűen annyi a gond, hogy rosszúl kötötted be a speaker,reset,power és társai kicsi kábeleket. akkor csinál ilyet. asszem az nem vágja haza a lapodat, csak leállítja 5 másodperc után a gépet. egyik havernak ugyanilyen gondja volt. ellenőrizd a bekötéseket. :P
-
umek
tag
válasz
Alkarcsont #10 üzenetére
meg fogom próbálni, bár az előző lappal ami ugyanebben a házban volt (Abit KX7 333), nem volt semmi ilyen problem. bár lehet hogy az jobban meg volt csinálva, mint ez a giga? :t
-
gézu
őstag
válasz
Alkarcsont #23 üzenetére
:B
-
Slax
senior tag
Nem lehet, hogy valamelyik rétegben kontaktos az atx csati a lapon?Pl: sokszor cseréltek tápot (vagy valaki idegből rántotta meg)?
-
Ger|
aktív tag
ez a jelenség akkor gyakori főleg, ha teszemazt csontá van égve a processzor, vagy hiányzik belőle egy kis darab, esetleg nincs is a lapban processzor.
-
gézu
őstag
Most már jó lenne,ha a topikindító is visszanézne,mert így nem megyünk semmire.:)
-
Ger|
aktív tag
nekem ugyanez, hasonló konfig csak kb 5 mp után lenyom valami biztonsági kacat. Én is szívok, nem csak te. Részvétem :D
-
Dilikutya
félisten
hmm. esetleg rossz ide meghajtó (halott vinyó?) próbáltad hogy csak vga+proci+ram van a lapban? ilyenkor is csinálhat ilyen tüneteket, hogy nincs kép
-
naga
senior tag
válasz
Alkarcsont #10 üzenetére
Valamelyik lap meg pont akkor nem megy rendesen (nem mindig indul el, csak a ventik pörögnek), ha nincs házban, mert gondolom nem kap földet rendesen, házban pöccre megy. :)
-
Alkarcsont
senior tag
Ja egyébként Morex plexis fekete házat vettem, nem tudna valaki nekem egy linket adni, ahol van róla kép, mert havernak elküldeném milyen palotám van :))
[Szerkesztve] -
gézu
őstag
válasz
Alkarcsont #10 üzenetére
Ez okés lenne,ha a régi tulajnál nem jelentkezet volna ua. a hiba.
-
Alkarcsont
senior tag
Szerintem lehetséges az is, hogy a házad összezár valamit az alaplapon. Ahova felszereled az alaplapot és vannak ilyen púpok, azokra tegyél szigszalagot a csavarok alá meg egy papirdarabot. Nekem ugyan ez volt most igaz én nem alaplapot, hanem házat vettem, de a lényeg ugyan az bele kellett rakni a lapot a házba elvileg minden frankó volt aztán mégsem, de miután ezeket megcsináltam a gépem ismét működik :DD
Ja igen hogy megbizonyosdj róla tényleg ez-e a baj szereld ki az alaplapot a házból és úgy indítsd el, én ebből jöttem rá, hogy valami érintkezési gond lehet, mert így meg ment cucc
[Szerkesztve] -
micro
addikt
válasz
Deathcourier #5 üzenetére
''Gari sajna már nincs rá, hwsw-n vettem.''
-
naga
senior tag
Bios törlésre kellene rábírni valahogy szerintem, lehet például, hogy az előző tulaj memóriái más időzítéssel mentek, mint a tied, és ezért se kép se hang. Nézd meg a leírást is, hátha van valami bill. kombináció a cpu/mem. beállítások törlésre (Abit AN7-nél csak ez segített gyorsban, cmos clear nem).
-
umek
tag
:O
-
umek
tag
Szevasztok. Segítséget szeretnék kérni, egy elég nagy problémám van.
Először is leírom a konfigom:
Gigabyte GA-7N400 Pro2
Amd XP 2500+ (Spire WR IV)
2x256Mb Infineon 400 (DUAL-ban)
Ati Radeon 8500LE 64M
A videókártyán kívül mindent most vettem.
Ezek a lényegesek. A probléma meg az, hogy amikor elindítanám a gépet, nem igazán történik semmi. Vagyis bekapcsolnak a vinyók, cd-írók, ventik, viszont a MONITOR és a BILLENTYŰZET az istennek se. Tiszta halál... A billenytűzetet amikor közben kihúzom meg visszadugom, felvillan, de nem reagál semmire.
A videókártyát, procit, memóriákat kipróbáltuk másik alaplapban, tökéletesen megy a konfig. Abból a másik lapból átraktuk a cuccokat az enyémbe, meg se nyikkan, ugyanígy. Tehát az alaplappal van valami, csak nem vágom mi. :F
Gari sajna már nincs rá, hwsw-n vettem. Az első elindításnál ez történt, úgyhogy nem vágom mi van. Akitől vettem visszaveszi, ha szar, de annyira jó kis lap ez, hogy nem lesz szivem visszaadni. Csak ha télleg szar.:(
Próbálkoztam: CLR-CMOS megvolt 2x, elemet kivettem 2x, mindent megigazítottam, de sajna semmi. A régi tulaj azt mondta, nála is ezt csinálta először, és segített rajta néhány CMOS törlés. Még megpróbálom majd néhányszor,remélem valami lesz, csakhogy hétfőn leszek újra a gép közelében. Addigis várom az ötleteket, tanácsokat, mert most kurvára elakadtam, és kissé ideges vagyok. ugyanis nagyon kellene már a gép. :O
HELP! :O
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest