- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Az összes UT széria ! A legkirályabb játékok voltak főleg ketten amikor lőttük a másik csapatot mint a répát . De már próbáltuk a régi Doom-okat is , ezek is jók voltak meg a Duke Nukem is . Ezek ugyan régi sőt nagyon régi játékok de jók voltak . De a NFS Porcheban is nyomultunk ketten . Rengeteg van csak az a baj sokszor elég kitörpölni hogyan is kell hálóban játszani .
-
-
bdav
őstag
Age of... sorozat, Civilization 3 play the world (az cool lehet), Heroes sorozat, stb... régiek közül Duke Nukem az jooo coop-ba, meg egymás hentelésébe is :)
vagy egyszerüen sakkozzatok :D -
Frigo
őstag
pl GTA 3 háló patchet letöltöd hozzá és jól ellehet vele lenni.
-
Petes
tag
Nfs underground nem csak online játszható? Legalábbis én nem jöttem rá hogyan megy sima hálózatba ha vki tudja segíthet:) köszi
-
Flashy
veterán
lövöldözős játékok. ha egymás ellen nem akartok akkor cooperativeban is nagyon nagy fun pl Serious Sam és fajtája. ha nem ilyen rohangálós lövöldözős akkor ott a Rainbox6 sorozata, Rogue Spear, Urban Ops, Raven Shield.
stratégiában a Warcraft 1..n, Settlers 1..n.
de tkp minden játékot lehet ketten is játszani, még a ''nagy'' lövöldözőseket is, pl kiálltok ketten 2 durva bot ellen Unreal Tournamentben. -
Petes
tag
Bocs, tudom h azt írtam h a stílus mindegy de az rpg-k elég távol állnak tőlem:)
-
Viktor77
titán
Kezdem az örök klasszikussal.
Diablo 2
Gyakorlatilag megunhatatlan. -
Petes
tag
Aki otthon van a hálós játékokban biztos tud nekem segíteni, olyan játék kellene ami nyomható hálózatban de csak ketten vagyunk, szóval olyan kéne ami még ilyen kevés emberrel is élvezhető, a műfaj mindegy csak pontos címet írjatok lécci h megtaláljam.
A gyengébbik gép ilyen: Amd Athlon Xp 2600+, Ati Radeon 9000 64 Mb, 512 Mb DDR
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kutya topik
- Automata kávégépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest