Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Én meg megismétlem:
(Szerintem erre gondoltál)
lásd fentebb:
Ha arra gondolsz, hogy marketinggel elterelik a figyelmet, akkor arra azt válszolom Irak is. (bántanak az amcsik, ja hogy az országban meg fegyverkezek és éhezik a nép)
Egy valami lejött már itt a jelek szerint senkinek nem halt meg rokona terrorista csapásban. Csak az iraki támadásokban az Usa által. Most már nem is igen csodálkozok, miért tartanak itt a volt komcsi országok, nekünk diktátor kell a véresebb fajtából.
A terrorizmus megbocsájtható bűn. De ha háborút üzenek és célirányosan próbálok katonai célpontok ellen küzdeni az főben járó vétség!!!
Igen alantas módon, kell küzdeni. Nem is kell katonai célpont egyből civilre és akkor nem vádolnak, hogy célt tévesztettem.
Sikk Usa ellenesnek lenni. Egy példa : sikk WTO ellenesnek is lenni, mit gondolsz kik tüntettek Milánóban?
Azok akiket tényleg érintett a WTO konferencia.
Nem!!! Nekik pénzük se volt Milánóba utazni. Olyan ficsurok, akik féligazságokat hallottak és baromira lázadni akarnak a mercis apuci ellen. (Ezért törtek zúztak.)
A szint:
- Menjünk tüntetni!
- Ok. Mi ellen?
- Tök mindegy csak buli legyen.
És ez nagyon látszik.
A röhögés terén: nekem a csak lokális a vegyifegyverről jutott eszembe, de ennyire nincs fekete humorom.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest