- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Aktív témák
-
guest
veterán
Kivettem a Tuner-t de még mindig recseg... :( Mindig olyankor ha hang lejátszás közben pl. lementek egy dokumentumon a Word-be, vagy egy képet, stb. A legminimálisabb pici kis mentésre rögtön reccsen egy hatalmasat... :(
-
guest
veterán
Audigy + magyar XP nem nyerő, angollal semmi probléma...
-
guest
veterán
Kipróbálom holnap hogy kiveszem a Tuner-t. Kíváncsi vagyok fog-é recsegni...
-
guest
veterán
Hmm... Mondasz valami. Ilyenkor van ugye az az effektus, hogy ráz a ház? Mert nekem nagyon. Nem is csak a csavarok, hanem a teteje is érezhetően megráz egy picit ha hozzányúlok. Pedig a gép egy APC túlfesz-védős elősztóba van dugva a többi cuccal egyetemben és úgy konnektorra, de úgy látszik akkor ez nem számít...
-
guest
veterán
Lehet a probléma oka a hálókártya??? Ha letöltök egy file-t és a végén lejátszik egy hangot akkor mindig megreccsen. Máshol viszont teljesen véletlenszerűen...
-
guest
veterán
Van egy MIRO PCTV Studio Pro-m, közvetlenül a hkártya alatti IDE slotban. Nincs rákötve az Audigy Line-Injére csak ha TV-t nézek, sajna recseg még akkor is ha csak egy fulhallgatot dugok be (mármint az Audigy-be) és letiltok minden más kimenetet... Ha Winamp-pal játszok le egy számot szinte kibírhatatlan (érdekes módon filmek alatt nem nagyon szokott, de lehet hogy ez csak véletlen...). Néha még be is szaggat a hang... Úgy vettem észre általában felvillan a vinyó LED-je.
-
guest
veterán
A hangfalak nem újak, a régi gépről hoztam át (Jazz 9902) és ott semmi baja nincs... Lehet a hangkártya hibája vagy valami más okozza a házon belül ami zavarja???
-
guest
veterán
Azért írtam hogy TH7-II. A VIA-s lapoknál én is tudok erről a problémáról, ezért is vagyok most elkeseredve... Nem tudom mi okozhatja...
-
guest
veterán
Összeraktam egy teljesen új konfigot és lejátszáskor van hogy igen hangosan megreccsen a kártya (néha akad a hang, nagyon bosszantó). TH7-II deszka, Creative Audigy és WinXP (angol). Mi lehet a gond??? Memóriában semmi ami terhelné a rendszert... (Szűzen telepített WinXP)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest