Új hozzászólás Aktív témák

• A_ScHuLcZ

addikt

válasz orc88 #508 üzenetére

Tudtommal még nincs, 10 euro-ért én biztosan nem hagynám ki, szerintem korrekt game, és ami a legjobb: látni rajta, hogy fejlődik! Cheaterek sajnos itt is akadnak (hol nem?), de szvsz még nem vészes a helyzet. A BAN rendszeren dolgoznak, egyelőre manuális banhammer szokott lesújtani az esti órákban.

Ami idegesítő benne, az az egyre gyakrabban beiktatott player/item wipe, lassan már 2 hetente van, és olyankor kezdeted újra elölről az egészet, komoly bázist építeni szvsz jelenleg nincs értelme. Persze szeretek a 0-ról összegyűjteni, építkezni, de amikor már 253-adszorra futok neki újra, akkor annyira nem vicces.
    Bugok vannak, de ha úgy nézzük a játék alfa állapotban van, szerintem ezek beleférnek, egyes játékok végleges verzióiban is több a hiba. A fejlesztők is játszanak vele, vélemények/javaslatok figyelembe vételével fejlesztik a játékot, update hetente 1-2x szokott lenni.
    Előfordult már, hogy update után probléma volt (pl sok embernek crashelt), de ezeket gyorsan orvosolták.

Kérdésedre röviden válaszolva: Játszható állapotban van, szerintem megéri, jó időtöltés.

Új hozzászólás Aktív témák