Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
dergander
üzenetére
Párom Amy különböző variánsai és Cuncika nevekkel játszik (majd mindjárt beírja ide pontosan, ha ezt olvassa
), én PHr3D4T0R, PHr3D4T0R és hasonló nevekkel vagyok. A mostani Pleasant Valley-s karim csak simán PR3D4T0R, mert az még régebbi, azóta már csak PH kezdetűeket csinálok.Alapvetően mi sem lövünk senkire, ha nem tűnik ellenségesnek, de fenntartásaim vannak, mert sajnos lőtt már hátba "friendly" player is, akit pár perccel előtte elengedtem.
Pleasant Valley melyik részén vagyok? Mi a keleti oldalán a családi házaknál szoktunk felbukkanni, de csak nagyon ritkán.
Evome: Mindent szét lehet, csak van amit könnyebben, van, amit nehezebben. Amikor csak ajtót látsz, azok jellemzően fa épületek voltak valaha. Ráadásul a fa építmények 1 hét után el is tűnnek tudomásom szerint.
Új hozzászólás Aktív témák

- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), én PHr3D4T0R, PHr3D4T0R és hasonló nevekkel vagyok. A mostani Pleasant Valley-s karim csak simán PR3D4T0R, mert az még régebbi, azóta már csak PH kezdetűeket csinálok.